Contact Information

Atunci când ai probleme cu pagina de Facebook, merită să încerci să discuți cu cei de la Facebook. În multe cazuri te pot ajuta. În unele, e posibil să nu.

Cel mai important de ținut minte e să fii politicos mereu în discuția cu ei, nu te certa, în niciun caz nu îi înjura. Vorbește civilizat, cu ”please” and ”thank you”. Și insistă dacă nu rezolvi din prima. E posibil să nu dai din prima de o persoană dornică să te ajute, dar poate dai a doua oară sau a treia oară.

Aceeași metodă de contactare o poți folosi și atunci când ai probleme cu reclamele rulate pe Facebook / Instagram, paginile Facebooku, grupurile Facebook, conturile de Instagram. Trebuie doar să alegi din listă contul respectiv și problema. Dacă nu e în listă problema ta, ai opțiune de ”altceva”.

Cum să discuți cu cineva de la Facebook

Intră pe pagina https://www.facebook.com/business/help.

Scroll până jos, până vezi un buton pe care scrie ”Get Started”.

Apoi poți alege fie din listă, dacă apare pagina ta. Sau poți selecta contul de Ads.

Fie o poți căuta prin câmpul de căutare.

Sau poți căuta după contul business, sub umbrela căruia e și pagina ta.

În funcție de ce ai ales din listă, ai o listă de probleme. Alegi ce ai nevoie din acea listă.

Dacă nu găsești în listă problema ta, ai opțiune de ”Other Page Issue”.

După care ai un formular final, unde scrii ce problema ai și lași numărul de telefon și adresa de email (corecte!). E util să încarci și capturi de ecran cu problemele pe care le ai (dacă e cazul).

Apoi apeși pe Start Chat.

Îți reamintesc să comunici civilizat cu ei.

Sper să îți fie de ajutor formularul și să rezolvi ce probleme ai. Și răbdare.

Urmărește SocialWeb.ro pentru noutăți și informații din social media și internet – pe FacebookInstagramTikTokYoutube și LinkedIn. Dacă preferi grup de Facebook, te invit cu drag – distribui mai multe info acolo față de alte rețele sociale. Și nu uita de newsletter.

Photo by Dawid Sokołowski on Unsplash

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am lucrat pentru site-urile revistelor Cosmopolitan și Marie Claire (site + social media), apoi am fost Social Media Manager la Kiss FM, radioul #1 din România. Plus alte colaborări ocazionale. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat, declinat pentru social media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *