Contact Information

Netflix are noutăți pentru noi. Vești bune pentru ei și vești mai puțin bune pentru noi.

@socialweb.ro

S-au adunat câteva noutăți despre Netflix așa că le-am pus într-un video. După 2 trimestre dramatice în care au declarat scăderea numărului de utilizatori, acum sunt pe creștere. În noiembrie începe introdus abonamentul cu reclame. La început va fi lansat în 12 țări. Și în 2023 vine o taxă extra pentru cei care împart contul cu persoane cu care nu stau în aceeași casă. Și cu ocazia asta au lansat opțiunea Profile Transfer, prin care poți transfera un profil pe alt cont fără să pierzi tot ce ai pe Netflix. #socialwebnews #invatapetiktok #noutati #netflix #filme #seriale

♬ original sound – socialweb.ro

După 2 trimestre dramatice, Netflix anunță o creștere a numărului de abonați

După 2 trimestre dramatice, în care Netflix a anunțat o scădere a numărului de abonați, se pare că i-au găsit, pentru că au înregistrat creștere. Au adăugat 2,41 milioane de subscriberi noi și acum au în total 223,09 milioane de abonați.

Ei se așteptau la o creștere de 1 milion de abonați, așa că sărbătoresc, pentru că au crescut cu mai mult decât se așteptau.

Au câștigat cei mai mulți subscriberi din regiunea Asia-Pacific – 1,43 de milioane, iar din SUA și Canada au câștigat cei mai puțini – cam 100.000.

Pregătesc lansarea abonamentului cu reclame

În noiembrie se lansează în 12 țări. Va costa 6,99 de dolari pe lună și, dacă alegi acest abonament, vei vedea 4-5 reclame la fiecare oră văzută pe Netflix.

Nu e singurul serviciu de streaming care pregătește introducerea unui abonament cu reclame. În decembrie, Disney+ introduce și el un abonament cu reclame, care va costa 7,99 de dolari.

Netflix dorește să nu mai împărțim contul cu alte persoane

Netflix își dorește foarte mult să încetăm să mai împărțim conturile cu alți oameni, mai ales cu oameni care nu stau în aceeași casă cu noi. Și, acum câteva luni, au testat o opțiune prin care să împiedice oamenii să mai împartă conturile. Testul a fost făcut în 3 țări: Chile, Costa Rica și Peru.

Această nouă opțiune presupune detectarea celor care stau pe un cont și de unde accesează Netflix. Și dacă mai mult de 2 săptămâni accesează Netflix prin acel cont de la altă adresă decât cea a titularului, titularul contului va fi notificat că trebuie să plătească taxă extra pentru acel profil care accesează Netflix de altă adresă. Și taxa e undeva între 3,50 de dolari și 4 dolari.

Și se pare că acest test a mers bine pentru cei de la Netflix, pentru că în 2023 vor introduce această taxă extra.

În pregătirea introducerii acestei taxe extra pentru cei care nu împart aceeași casă, au introdus opțiunea Profile Transfer, prin care poți pleca cu toate catrafusele pe propriul tău cont de Netflix sau pe contul altcuiva de Netflix. Pleci cu tot istoricul tău de vizionări, cu toate recomandările, deci cu tot ce a învățat  Netflix despre tine. Nu o iei de la zero.

Cam astea sunt noutățile despre Netflix. O duc bine și vor să o ducă și mai bine și noi să plătim.

Photo by Giordano Rossoni on Unsplash

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am lucrat pentru site-urile revistelor Cosmopolitan și Marie Claire (site + social media), apoi am fost Social Media Manager la Kiss FM, radioul #1 din România. Plus alte colaborări ocazionale. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat, declinat pentru social media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *