Contact Information

Ți s-a întâmplat și ție să nu găsești stickerul potrivit pentru o conversație? Acum poți transforma orice poză din telefonul tău într-un sticker, cu ajutorul unei aplicații gratuite.

Numită Sticker Studio, aplicația funcționează foarte simplu. Nu trebuie decât să desenezi conturul în jurul părții pe care vrei să o transformi, iar aplicația va face restul pentru tine. Pentru a putea adăuga stickerele în WhatsApp, trebuie să creezi cel puțin 3. Există o limită de 10 pachete, iar fiecare dintre ele pot conține maxim 30 de stickere.

Testând aplicația, s-a întâmplat un lucru la care mă așteptam: e destul de greu să decupezi perfect pozele, iar dacă nu aș fi avut degetele subțiri cu siguranță nu m-aș fi descurcat prea bine. Totuși, rezultatul nu este chiar atât de groaznic, nu?

O soluție pentru această problemă ar fi să poți da zoom pe poză în timp ce o decupezi, pentru a avea mai multă precizie. Dar momentan nu poți da zoom decât înainte de a selecta partea pe care vrei să o „transformi”.

Stickerele au fost introduse pe WhatsApp la finalul lunii octombrie, însă cele mai multe nu au fost create special pentru această aplicație, ci preluate din Facebook Messenger. Totuși, compania a anunțat că designerii și dezvoltatorii pot crea imagini noi cu ajutorul unui soft. Însă aplicațiile precum Sticker Studio permit oricui să facă acest lucru, folosind orice poză din telefon.

În acest moment, Sticker Studio este disponibilă doar pentru Android și poate fi descărcată gratuit de aici.

Foto: Unsplash @rawpixel

Share:

editor

Sunt content writer din 2011, iar în prezent coordonez echipele de online ale Burda România. În timpul liber îmi place să joc board games, să citesc SF, horror & mistery și să ajung la zi cu prea multe seriale. Am 3 pisici care au pagină de Facebook, iar când vreau „să mă răsfăț” îmi cheltui banii pe ceaiuri și craft beers pe care încă nu le-am încercat. Pe SocialWeb voi scrie despre aplicații pe care le-am testat, voi recomanda tot felul de lucruri interesante și îți voi prezenta știrile momentului din online.

1 Comment

  • Rareș, 16/08/2021 @ 21:35 Reply

    Oka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *