Contact Information

Instagram a confirmat în martie că dezvoltă profile diferite pentru businessuri după modelul Facebook. Iar acum aceste profile au început să apară și putem să vedem cum arată via TechCrunch.

După cum se poate vedea din screenshot, profilele pentru businessuri nu vor atât de diferite față de cele clasice. Butonul Contact este cea mai vizibilă diferență.

Atunci când acesta este accesat se deschide un meniu cu opțiunile Get Directions (accesezi o hartă care te ajută să ajungi la adresa respectivă) și Email.

conturi-business-pe-instagram

conturi-business-pe-instagram

Profilele pentru businessuri sunt în lucru momentan și probabil vor mai fi până le finalizează și le fac accesibile pentru toate businessurile care au cont pe Instagram.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *