Contact Information

Postările de pe profiul tău de Facebook nu trebuie să fie neapărat publice pentru toată lumea. Și, mai ales, nu toată lumea trebuie să aibă opțiunea de comentarii. Ai la dispoziție mai multe tipuri de setări și poți alege ce ți se potrivește.

Setări pentru toate postările de pe profil

În meniul de setări poți alege cine poate comenta by default la postările tale publice (din acel moment încolo).

Nota: Postările de pe profil pot fi afișate oricui intră pe profil, prietenilor tăi sau poți selecta doar ca anumite să vadă sau anumite persoane să nu vadă postarea. Când au orice altă setare față de ”Public”, atunci acel public poate și să comenteze.

Te duci la Setări.

Apoi pe Profile Settings.

Și acolo găsești Public Posts.

Și cauți Public Post Comments.

Poți alege între toată lumea, prieteni ai prietenilor sau doar prietenii să îți poată comenta.

Cum setezi cine îți poate comenta la o anumită postare pe Facebook

Dacă ai deja o postare pe Facebook pentru care vrei să schimbi cine poate comenta, trebuie să te duci pe postarea respectivă și să apeși pe iconița cu 3 puncte din dreapta sus.

Și în meniul deschis trebuie să apeși pe

Și printre opțiuni ai:

  • Public – oricine poate comenta
  • Friends – doar cei care sunt prieteni cu tine pe Facebook pot comenta
  • Profiles and Pages you mention – doar persoanele sau paginile la care ai dat tag în acea postare pot comenta. Asta sincer e soluție bună dacă vrei să nu mai dai acces nimănui să comenteze. (Dacă ai deja comentarii la postarea respectivă, acestea vor rămâne și după cei vei limita posibilitate de a comenta. Trebuie să le ștergi pe fiecare dacă vrei să nu mai apară.)

Sper că ți-a fost util tutorialul și nu uita să urmărești SocialWeb.ro pentru noutăți și informații din social media și internet – pe FacebookInstagramTikTok și Youtube. Dacă preferi grup de Facebook, te invit cu drag – distribui mai multe info acolo față de alte rețele sociale. Și nu uita de newsletter.

Photo by Vlad Chețan: https://www.pexels.com/photo/photo-of-man-holding-phone-3475632/

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM, dar am lucrat și pentru revista Marie Claire, CTRL-D, revista Cosmopolitan, plus alte proiecte în regim freelance. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.