Contact Information

TikTok se pare că a scos din meniu secțiunea Istoric vizionări, unde puteai să găsești toate videourile pe care le-ai văzut în ultimele 7 zile. Nu se știe dacă o vor aduce înapoi, eu sper totuși să revină. Oficial, nu au dat niciun răspuns referitor la această schimbare.

Până se decid ei ce să facă, am eu o soluție pentru tine care te ajută să găsești videourile pe care le-ai văzut în ultimele 7 zile.

Deschide aplicația TikTok. Apasă pe iconița cu formă de lupă.

În câmpul de căutare scrie * și apasă pe căutare.

Apoi apasă iconița din dreapta câmpului de căutare.

Ți se va deschide un meniu, iar tu trebuie să activa prima opțiune, Watched videos.

Și apoi îți vor apărea videouri pe care le-ai văzut în ultimele 7 zile.

Nu știu dacă sunt incluse toate videourile, dar cred că e mai bine decât nimic, nu?

Sper că ți-a fost util tutorialul și nu uita să urmărești SocialWeb.ro pentru noutăți și informații din social media și internet – pe FacebookInstagramTikTok și Youtube. Dacă preferi grup de Facebook, te invit cu drag – distribui mai multe info acolo față de alte rețele sociale. Și nu uita de newsletter.

Photo by cottonbro

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM, dar am lucrat și pentru revista Marie Claire, CTRL-D, revista Cosmopolitan, plus alte proiecte în regim freelance. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.