Contact Information

Facebook a încurajat și încurajează comunicarea. De la postări prin care povestești tuturor ce faci, pe unde ai călătorit sau ce recomandări ai, până la comentarii. Dar comentariile nu sunt mereu… din cele pe care le-ai dori.

Facebook are o opțiune în setări prin care comentariile ce conțin anumite cuvinte sunt ascunse automat.

Hai să-ți zic unde găsești setările!

Intră în meniul de setări.

Apoi te duci la Privacy.

În meniul din stânga te duci pe Profile and tagging. Și acolo găsești HIde comments containing certain words from your profile.

Și treci în acel câmp cuvintele, separate de virgulă. Vezi că ai limită de max 1000.

Sper că ți-a fost util tutorialul și nu uita să urmărești SocialWeb.ro pentru noutăți și informații din social media și internet – pe FacebookInstagramTikTok și Youtube. Dacă preferi grup de Facebook, te invit cu drag – distribui mai multe info acolo față de alte rețele sociale. Și nu uita de newsletter.

Photo by Andrea Piacquadio: https://www.pexels.com/photo/person-holding-white-smartphone-on-white-table-3766218/

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM, dar am lucrat și pentru revista Marie Claire, CTRL-D, revista Cosmopolitan, plus alte proiecte în regim freelance. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.