TikTok face senzație în universul social media. Și tot crește.

Mai ales acum, în contextul pandemie, când foarte multe persoane stau acasă. Și au nevoie de entertainment, de ceva să le mai ridice moralul, ajung pe TikTok.

Tot mai multe vedete și-au făcut cont pe TikTok în perioada asta. Multă lume stă acasă așa că au timp să consume tot felul de lucruri de pe Internet. Filme, seriale, videouri pe TikTok. Dacă ai intrat vreodată pe TikTok, știi că îți poate fura atenția trecând de la video la video la video și tot așa până îți dai seama cât timp a trecut.

Și poate te-ai întrebat (sau nu, e ok) cine e cea mai urmărită persoană de pe TikTok.

Ei bine, îți spun eu. Numele ei e Charli D’Amelio. Are 16 ani și a fost numită de New York Times ”regina încoronată a TikTok-ului”.

Are 52,4 milioane de followeri.

A publicat 829 de videouri.

Ea e.

@charlidamelio

@skaibeauty

♬ Captain Hook – Megan Thee Stallion

Și-a făcut cont pe TikTok în iunie 2019, iar acum e cel mai popular utilizator. Primul creator de conținut care a depășit 50 de milioane de followeri.

Într-un interviu publicat pe site-ul Vogue UK, Charli recunoaște că a urcat foarte repede și e foarte conștientă că oricând se poate schimba totul și să nu mai fie atât de populară.

Iar popularitatea asta i-a adus ceva beneficii. I-a asigurat un loc în primul rând la prezentarea colecției Prada toamnă-iarnă 2020 în Milano, a fost invitată la numeroase emisiuni și se pare că e în plan un reality show cu toată familia.

Poate vrei să înveți și tu coregrafii de pe TikTok.

Și se pare că nu s-a apucat de dans pentru că asta prinde pe TikTok.

În același interviu acordat pentru Vogue UK a povestit că și înainte făcea videouri în care dansa pentru că asta e pasiunea ei.

Procesul ei creativ pentru videourile pe care le postează pe TikTok? ”Orice am chef să fac, asta fac în acel moment”, a mărturisit Charli pentru Vogue UK.

Dacă nu o faci deja, ar trebui să îi dai follow pe TikTok – https://www.tiktok.com/@charlidamelio.

► Abonează-te la newsletter-ul SocialWeb.ro pentru a fi la curent cu tot ce public pe site. Sau dă Like paginii de Facebook SocialWeb.ro. Dacă preferi să urmărești video-uri, dă Subscribe canalului de YouTube SocialWeb.ro.