Contact Information

În mod normal nu aș scrie despre modă aici. SocialWeb.ro e despre social media și internet.

Însă noua campanie Mango intesectează cel mai mișto digitalul cu moda. În contextul actual. Din tot ce am văzut până acum.

Sigur, și alte branduri s-au adaptat și modelele s-au pozat în casă cu hainele din colecțiile noi. Sau au fost pozate doar hainele pur și simplu.

Dar, Mango s-a adaptat cel mai mișto din punctul meu de vedere.

#Mangogirls Calling se numește această serie și e prezentată ca o conversație între Pernille Teisbaek, Nuria Val și Leia Sfez.

Ele au realizat pozele acasă (fiecare la casa ei – din Copenhaga, Barcelona și Paris) și peste poze au fost introduse mesaje, hărți, video și alte elemente specifice comunicării digitale.

Și au creat un dialog despre stil, accesorii, trenduri în contextul situației actuale. Dar și despre planuri de viitor, când lucrurile vor reveni la un fel de normal.

Foto din aplicația Mango.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *