Contact Information

Acum ceva timp am făcut un video prin care arătam cum să îți pui buton de Subscribe pe videourile din YouTube. Adică selectezi o poză care să îți apară în colțul din dreapta videourilor, iar atunci când treci cu mouseul peste el apare buton de Subscribe.

Se pune automat pe orice video de pe canalul de YouTube și poți selecta dacă vrei să apară pe toată durata videoului, doar la început sau de la un anumit moment.

Ei bine, acum YouTube ne-a luat de tot Classic Studio așa că m-am gândit că merită să fac un update rapid.

Opțiunea e încă disponibilă, doar că e în altă parte.

Intri în YouTube Studio – studio.youtube.com.

Apoi cauți în stânga jos Settings.

Apoi, în fereastra care se deschide dai click pe Channel. Apoi pe Branding.

Apoi uploadezi poza care vrei să apară. Ține cont că trebuie să aibă mai puțin de 1 MB.

După ce uploadezi poza, e momentul să alegi în ce moment să apară pe videourile tale de pe YouTube: la sfârșit, de la un anumit moment sau pe toata durata videourilor.

Apoi dai click pe Save.

Și gata. Acum apare pe videourile tale de pe YouTube.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *