Contact Information

De anul ăsta am început să practic o nouă formă de turism: food-trip. Orice nu avem noi în țară și orice nu am mâncat, le încerc.

Let’s begin!

De când am ajuns în aeroportul din Barcelona m-au impresionat palmierii pe care i-am văzut afară. Da, știu, sunt lame, dar e așa de exotic peisajul cu palmieri! :)

Am stat doar câteva zile în Barcelona, la hostel. Festivalul din Benicassim a fost de fapt scopul călătoriei noastre, dar am zis să mergem cu câteva zile înainte ca să vedem și puțină Barcelona.

În prima zi am pornit de dimineață să vedem Sagrada Familia, care e terminată în interior. Uimitoare! Impresionantă! E ceva absolut genial!

Încă din prima zi ne-am ‘ciocnit’ de limba spaniolă. Toate telenovelele văzute în copilărie mi-au fost de mare ajutor. Bine, mai puțin “yo soy emabarasada” și “yo soy tu padre” =))).

După Sagrada am pornit spre La Pedrera. În drum spre clădire, spre marea noastră uimire, ne-a sărit în ajutor o spanish lady care văzându-ne așa de pierdute, ne-a ajutat să o luăm în direcția cea bună.

Foarte faină și La Pedrera! Gaudi a fost un real geniu. Te lasă cu gura căscată toată arhitectura și soluțiile de aerisire și climatizare și… totul.

După La Pedrera, am pornit cătinel spre parcul Guell. Frate, câte scări, dar și ce parc! Hay dios mios!

Și ajungem și la partea de food din food-trip :) După atâta efort și minunății văzute, am zis că merităm o masă pe măsură. Așa că ne-am dus la un restaurant foarte drăguț de pe Las Ramblas. Ah, ce mâncare! Ce dezmăț!

Somon cu piure, rucola și sos de soia și ca desert – desertul venit din raiul mâncărurilor: mango mousse, cocos soup & lychees sorbet. Foodgasm!

Barcelona. Ziua 2.

Muzeul de ciocolată. Foarte fain! Multe detalii, povești, figurine din ciocolată, povești, tradiții… Și un shop pe măsură!

După Muzeul de Ciocolată a urmat Casa Batllo și apoi, spre poooort! :)

Și din nou mâncare – scoici (dumnezeiesc de divine!) și creveți!

După port am fost la Museu del Rock (plasat în mall, dar foarte tare) și ne-am încheiat cea de-a doua zi la Palau St Jordi. Am ajuns exact când apunea soarele așa că am prins peisaje de vis! Ah, și ne-a dat și afară poliția pentru că se închidea zona pe timpul nopții :(, iar stadionul l-am văzut printre gratiile de la poartă.

Și, evident, din nou mâncare (paella de data asta) și sangria!

Trebuie neapărat să învăț să fac și eu paella! E delicioasă!

Urmează partea de festival a călătoriei noastre ;)

3 moduri prin care poți să fii la curent cu noutățile SocialWeb.roabonează-te prin e-maillike SocialWeb fan page sau abonează-te prin RSS. :)

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

2 Comments

  • eln, 07/08/2011 @ 15:53

    ayayayaay, ce frumos :D

  • lafemme.ro, 04/08/2011 @ 17:46

    food-concert-trip mai exact :)
    si, as adauga, cine vrea turron sa mearga in spania in perioada craciunului. :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *