Contact Information

O veste excelentă a venit azi! Curând, Apple Pay va fi disponibil și în România.

Vestea a fost dată de ING printr-o postare pe pagina lor de Facebook, unde anunțau că în curând vine Apple Pay. Într-un comentariu la aceeași postare ING anunță că în a doua jumătate vom avea serviciul.

Banca Transilvania nu a stat mult pe ”gânduri” și le-a dat replică. Și au făcut și ei un anunț.

Dar ce e reacția asta de bucurie că vine Apple Pay în România?

Înainte să trec pe iPhone – chestie care s-a întâmplat vara trecută – am apucat să folosesc serviciul ING Pay. Serviciul ăsta oferit de ING e foarte cool!

Poți plăti cu cardul mult mai ușor. Și când zic mult mai ușor mă gândesc în special la femei, care trebuie să caute portofelul prin geantă / rucsac. Și nu mereu apare din prima căutare. Uneori implică și păr prins în bretea (poate chiar câteva fire smulse) și dexteritate în a scoate cardul din compartimentul lui strâmt. Dacă numai eu am probleme din astea, aia e. Dar nu cred.

Ei bine, cu ING Pay plăteam direct cu telefonul. Și încă o poți face. DACĂ AI ANDROID. Doar pe telefoanele cu Android merge. E o opțiune pe care o activezi în aplicația ING. Activezi opțiunea. Și când vine momentul să achiți cu cardul, pur și simplu apropii telefonul de POS.

La fel va fi și cu Apple Pay. Facilitează extrem de mult plata prin orice mijloace. Doar că rămâne de văzut ce comisioane vor fi.

Aici găsești mai multe info despre ING Pay dacă te interesează.

Și aici poți afla mai multe despre Apple Pay.

 

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am lucrat pentru site-urile revistelor Cosmopolitan și Marie Claire (site + social media), apoi am fost Social Media Manager la Kiss FM, radioul #1 din România. Plus alte colaborări ocazionale. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat, declinat pentru social media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *