Contact Information

Inițial m-am gândit să fac o postare, că ajunge mai rapid la oameni. Dar mi-am dat seama că vreu să vă povestesc prea multe. Și dacă acum am să vă povestesc mult, să vedeți ce articol o să iasă post-conferință. PLUS video!

Mâine e o nouă ediție PR Forum. Particip pentru prima dată la această conferință. Și mai ales particip în calitate de AMBASADOR.

Nu știu de ce în trecut am considerat că nu e potrivită pentru mine conferința asta. Poate pentru că am considerat mereu că aparțin de zona presă / marketing. Dar acum e ocazia perfectă să învăț și despre PR. Pentru că până la urmă social media (ocupația mea principală în prezent) e un mix de marketing, presă și PR.

Așa că o să-mi petrec ziua de mâine aflând tot ce pot despre PR și vă zic și vouă. Deși sper să veniți și voi! Încă se mai pot cumpăra bilete. Și e important să fiți voi prezenți la astfel de conferințe pentru că fiecare filtrează informațiile în felul lui.

De ce ar trebui să vii și tu la PR Forum?

1.Speakerii

Peste 20 de lideri in comunicare din companii și agenții vor susține prezentări bogate în conținut valoros și de actualitate.

Mărturisesc că aștept cu mare interes unele prezentări. Și, fără să ofensez speakerii români (sunt mulți pe care îi apreciez), aștept mereu cu interes să ascult prezentările speakerilor internaționali. Pentru că ei sunt mai mult mai avansați în domeniu, în special pe partea de online. Au altfel de public. Poate mai receptiv, poate mai adaptat la vremurile noastre. Și aflu mereu lucruri noi și îmi oferă inspirație prezentările lor.

2. Informații practice și studii de caz

Reprezentanți ai companiilor KFC, Samsung, BMW, Lidl, Avon, Answear, Revolut și L’Oreal îți dau întâlnire la PR Forum unde ne vor prezenta strategii de succes și studii de caz practice. Din care SIGUR poți învăța și tu ceva.

3. Traininguri specializate

PR Forum e un eveniment de 2 zile. În prima zi sunt prezentări și în a doua zi sunt trainguri specializate sub denumirea de PR Academy. 3 în total. Sunt ideale pentru cei care își doresc să acumuleze multe informații într-un timp scurt.

Și, dacă nu vrei / nu poți să mergi la conferință, poți cumpăra separat bilet pentru trainguri.

Cele 3 trainguri sunt:

Primul și al treilea training se desfășoară în același timp așa că va trebui să alegi unul din ele.

4. Social media info

Dacă interesul tău e pe social media, trebuie să știi că sunt 2 prezentări axate pe domeniu.

  • The New Social Media Strategy – 14:30 – 16:00
  • Planning a Successful Influencer Marketing Campaign – 16:30 – 18:00

Dar cu siguranță poți descoperi informații utile și din celelalte prezentări. Cât și din sesiunea de Q&A și networking-ul pe care ai ocazia să îl faci.

Plus e un eveniment organizat de Cristian Manafu și echipa Evensys, deci sigur va fi un eveniment excelent.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM, dar am lucrat și pentru revista Marie Claire, CTRL-D, revista Cosmopolitan, plus alte proiecte în regim freelance. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *