Contact Information

Notificările ne distrag de la toate. Chiar și de la viață :))

Serios acum, multe aplicații au început să facă abuz de notificări pentru a ne determina să le accesăm mai des și să petrecem tot mai mult timp în ele.

Printre notificările enervante se numără acelea de la Instagram prin care ești atenționat că x, y și z au postat noi Reel-uri. Dacă vrei să scapi și tu de ele, am eu soluția pentru tine.

Intri în aplicație, apoi te duci pe profilul tău și te duci la setări (apeși iconița din dreapta sus).

Apoi apeși pe Notifications.

Apoi pe Live and Reels.

Și aici găsești secțiunea despre Reel-uri publicate de alte conturi.

Urmărește SocialWeb.ro pentru noutăți și informații din social media și internet – pe FacebookInstagramTikTok și Youtube. Dacă preferi grup de Facebook, te invit cu drag, plus e grup și pe LinkedIn – distribui mai multe info acolo față de alte rețele sociale. Și nu uita de newsletter.

Photo by Rohit Tandon on Unsplash

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am lucrat pentru site-urile revistelor Cosmopolitan și Marie Claire (site + social media), apoi am fost Social Media Manager la Kiss FM, radioul #1 din România. Plus alte colaborări ocazionale. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat, declinat pentru social media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *