Contact Information

Netflix a lansat pe canalul oficial de Youtube 10 documentare, care pot fi văzute gratis de către oricine.

Citește și Lista codurilor secrete de pe Netflix

Scopul este de a oferi familiilor și profesorilor acces la conținut educativ. De fapt, pentru oricine. Nu trebuie să fii copil să te uiți la documentare.

Ce documentare poți vedea gratis pe YouTube:

13th – Filmul realizat de Ava DuVernay a fost nominalizat la premiile Oscar și explorează modul în care istoria sclaviei în America e legată de ce se întâmplă acum în închisorile din America.

Abstract: The Art of Design (8 episoade) – Așa cum îi zice și numele e despre arta, știința și filozofia designului

Babies (5 episoade) – Proiectul documentează primul an din viața umană.

Chasing Coral – Un documentar realizat cu ajutorul unor pasionați de corali și a oamenilor de știință, care încearcă să documenteze albirea distructivă a coralilor în lume.

Explained (7 episoade) – Seria abordează subiecte care sunt interesante pentru mulți dintre noi.

Knock Down the House – Un documentar care a făcut senzație la Sundance Film Festival.

Our Planet (8 episoade) – O serie fascinantă, care trebuie văzută. 2 motive în plus: au lucrat la ea veterani de la BBC și narată de David Attenborough. A fost filmată de-a lungul a 4 ani în 50 de țări pe toate continentele lumii. Și include scene care nu au mai fost filmate în natură până acum.

Period. End of Sentence – A câștigat Oscarul pentru cel mai bun documentar în 2019 și e despre un sat din India unde femeile s-au unit pentru a distruge stigma din jurul menstruației.

The White Helmets – A câștigat Oscarul pentru cel mai bun documentar în 2017 și urmărește 3 salvatori White Helmet care își riscă viețile pentru a salva civili în Aleppo, Syria.

Zion – Documentarul spune povestea lui Zion Clark, un tânăr wrestler, care s-a născut fără picioare.

Vezi întreaga listă pe YouTube.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *