Contact Information

TikTok a ajuns rapid printre cele mai descărcate aplicații din iOS și Android, cu peste 2 miliarde downloaduri la nivel global și peste 3 milioane în România! Nevoia de informație crește direct proporțional, motiv pentru care are loc primul eveniment educativ dedicat 100% TikTok-ului – World of TikTok

eveniment world of tiktok

Pe TikTok tipul de conținut este format din video-uri scurte, între 15 și 60 secunde, cu formate native din app sau proprii, diverse challenge-uri, dansuri sincron, duete sau lipsync. Partea de audio poate fi proprie, dar se poate folosi și sunetul realizat de alți TikTok-eri. Pentru a asigura creșterea comunității, dar și a interacțiunii cu aceasta, pe lângă hashtag-urile potrivite, se recomandă colaborarea cu alți creatori de conținut, conectarea cu comunitatea sau promovarea conținutului și pe alte rețele de socializare. 

Ce este totuși important pe TikTok în 2020, de ce lucruri trebuie să țină cont un creator de conținut pentru o activitate apreciată și de success, cum poate măsura succesul, cum se pot promova produsele unui brand pe TikTok și ce planuri există în viitor, aflăm în cadrul primului live dedicat 100% TikTok-ului, sub conceptul World of TikTok, fratele mai mic al consacratului World of Instagram

Live-ul va avea loc pe pagina de Facebook World of TikTok si pagina agenției care a dezvoltat conceptul – Creative Energy Corner.

Creative Energy Corner are în portofoliu un alt mare eveniment dedicat Instagram-ului – World of Instagram, ajuns la 10 ediții și peste 400 participanți/ediție. 

Live-ul va avea loc miercuri, 8 iulie, de la orele 17:00, iar invitații primei ediții sunt Laura Savu – Global Community Manager TikTok, Mih Lovin, Managing Partner SQUAD Influencers si L2 Digital și moderat de Laura Pîrlog, Managing Partner Creative Energy Corner și creatorea seriei de evenimente World of Instagram. 

Participarea la acest eveniment este gratuită. Link eveniment aici

Hashtag-uri recomandate pentru această ediție: #worldoftiktok #tiktokevent 

Evenimentul World of TikTok este un concept creativ marca Creative Energy Corner.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM, dar am lucrat și pentru revista Marie Claire, CTRL-D, revista Cosmopolitan, plus alte proiecte în regim freelance. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *