Contact Information

Content is king. Fără content nu ar fi nimic. Contentul e reprezentat de orice reprezintă conținut – de la articole până la texte pentru postările de pe Facebook.

Și sigur, contentul esențial ar fi despre produsul tău sau despre subiectul tău sau despre serviciile tale, însă nu poți să bombardezi userul continuu cu produsul tău. Mai trebuie să îi oferi și altceva pentru a continua să te urmărească.

Adică altfel de content. Dar ce fel de content?

calendar editorial 7 iulie

Păi, în funcție de ce consideri că se potrivește cu brandul tău, poți uneori să marchezi o zi de naștere, aniversarea unui eveniment istoric și orice altceva te inspiră și, mai ales, se potrivește cu brandul tău.

Toate informațiile astea sunt cunoscute ca Agenda publică, în care sunt incluse zile naționale și internaționale, sărbători, zile de naștere și comemorări (vedete, personalități etc) și evenimente care s-au întâmplat în ziua respectivă.

Hai să vezi ce ai putea ”marca” prin conținut săptămâna asta.

Calendar editorial / 7 iulie 2020

Zile Internaționale:

  • Ziua Mondială a Ciocolatei
  • Ziua Internațională a Iertării
  • Ziua Macaroanei

7 iulie 1880: S-a născut Otto Frederick Rohwedder, inventatorul pâinii feliate.

7 iulie 1923: S-a născut regizorul Liviu Ciulei. Cariera lui s-a întins de-a lungul a 50 de ani, iar Newsweek l-a descris ca fiind ”unul dintre figurile cele mai îndrăznețe și provocatoae de pe scena internațională”. A câștigat premiul pentru cel mai bun regizor la Festivalul de Film de la Cannes din 1965 pentru filmul ”Pădurea spânzuaților”.

7 iulie 1928: Pâinea feliată a fost vândută pentru prima dată.

7 iulie 1940: S-a născut muzicianul englez Ringo Starr, toboşarul trupei The Beatles.

7 iulie 1943: S-a născut cântăreţul italian Toto Cutugno.

7 iulie 1949: S-a născut actrița Shelley Duvall (”Annie Hall”, ”The Shining”, ”Frankenweenie”, ”Roxanne”).

7 iulie 1954: Elvis Presley și-a făcut debutul la radio când WHBQ Memphis a difuzat prima lui înregistrare pentru Sun Records, “That’s All Right”.

7 iulie 1957: S-a născut regizorul Jonathan Dayton. În 2006, și-a făcut debutul în regie cu filmul ”Little Miss Sunshine”, împreună cu Valerie Faris.

7 iulie 1959: S-a născut actorul Billy Campbell (”Once and Again”, ”Crime Story”, ”The 4400”, ”Tales of the City”, ”The Killing”, ”Cardinal”).

7 iulie 1963: S-a născut cântăreața și actrița Vonda Shepard. A apărut în numeroase episoade ale serialului ”Ally McBeal”. Melodia ei, “Searchin’ My Soul”, a fost coloana sonoră a serialului și a devenit hit în 1998.

7 iulie 1967: “Light My Fire”, piesa celor de la The Doors, a ajuns #1.

7 iulie 1968: S-a născut actrița Jorja Fox (Dr. Maggie Doyle în serialul ”ER”, Gina Toscano în ”The West Wing”, Sara Sidle în ”CSI: Crime Scene Investigation”).

7 iulie 1969: The Beatles a lansat piesa “Here Comes The Sun”.

7 iulie 1971: S-a născut actorul Christian Camargo (”Dexter”, ”House of Cards”, ”K-19: The Widowmaker”, ”The Twilight Saga: Breaking Dawn” – parea 1 și 2.

7 iulie 1972: S-a născut actrița Kirsten Vangsness (Penelope Garcia în serialul ”Criminal Minds”, ”Criminal Minds: Suspect Behavior” și ”Criminal Minds: Beyond Borders”).

7 iulie 1973: S-a născut DJ Maxx, membru al trupei DJ Project.

7 iulie 1976: S-a născut actrița Bérénice Bejo (”A Knight’s Tale”, ”The Artist”).

7 iulie 1985: Boris Becker, în vârstă de 17 ani și 7 luni, a devenit la cel mai tânăr câștigător al turneului de la Wimbledon.

7 iulie 1991: S-a născut Alesso, DJ suedez.

7 iulie 2000: A avut loc premiera filmului ”Scary Movie”.

7 iulie 2006: A murit Syd Barrett , co-fondatorul trupei Pink Floyd.

7 iulie 2009: A avut loc premiera filmului ”Harry Potter and the Half-Blood Prince ”.

7 iulie 2011: A avut loc premiera filmului ”Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2”.

7 iulie 2017: Compania Tesla Motors a început producția primei sale mașini de serie, Model 3.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *