Contact Information

Aplicația de mesagerie, disponibilă pe numeroase platforme (iOS, Android, Windows Phone, BlackBerry, Asha, Symbian s.a.) a atins un nou record.

WhatsApp (iPhone | Android) este o aplicație ce permite trimiterea de mesaje text sau multimedia către persoane sau grupuri.

Recordul atins de aplicație este că a procesat în 24 de ore – 27 de miliarde de mesaje. Din acestea, 10 miliarde au fost de la utilizatorii aplicației și 17 miliarde au fost primite. Cifrele acestea includ mesajele din grupuri.

WhatsApp a comunicat cifra pe contul de Twitter.

 

Eu recunosc că nu o folosesc zilnic, ci doar când îmi amintesc de ea. Tu cât de des o folosești? A luat locul clasicelor SMS-uri?

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *