Contact Information

Ți-am mai zis-o și cu alte ocazii: Dacă lucrezi în online, nu trebuie să lipsești de la Webstock.

Webstock revine cu o nouă ediție, iar de data asta va fi una strict online. Timp de 2 zile (8 și 9 octombrie) vor urca pe aceeași scenă cei mai apreciați creatori de conținut, specialiști cu experiență și oameni cu povești impresionante care vor aduce pe scenă conținut relevant celor pasionați de tot ce înseamnă online.

webstock 2020

Mai mult, ediția de anul acesta câteva noutăți:

2 zile de eveniment

Pentru prima dată în istoria sa, Webstock va fi un eveniment de 2 zile, cu 2 zile de conferințe live online, ca într-un maraton TV și o gală de premiere Webstock Awards la finalul evenimentului.

Cei mai buni speakeri și specialiști în social media

Ca în fiecare an, oameni care s-au remarcat în ultimul an și care aduc noile tendințe, vin la Webstock.

Cel mai bun format online

Webstock va fi organizat pe platforma Contactless Conference, pe care am testat-o deja de 3 ori până acum (vezi Virtual Summit, Podfest și Visualfest). De altfel, Virtual Summit a fost prima conferință online full-day organizată pe o scenă de eveniment, gândită ca o transmisiune live într-un studio TV.

Cea mai mare gala de pana acum

Cum peisajul social media a evoluat în ultimii ani, am inclus noi categorii la Webstock Awards. Avem 2 categorii de pocasturi, categorii pentru User Generated Content, Communities, Live Video, Creative Ideas, Company Blogs etc.

Înscrie-te acum

Foto: Facebook

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *