Contact Information

Facebook a lansat de ceva timp un Recycle Bin în cadrul profilului tău. Atunci când ștergi o postare de pe Facebook, ea nu se șterge de tot (cum a fost mulți ani), ci e mutată timp de 30 de zile în Recycle Bin. De acolo o poți ”readuce” în profil dacă vrei, o poți arhiva sau o poți șterge de tot. Dacă timp de 30 de zile nu faci nimic, se va șterge automat.

Hai să îți zic unde se duc postările șterse de pe Facebook!

Te duci la Settings în aplicația Facebook.

Apoi la Profile Settings.

Apoi apeși pe Activity Log.

Și aici apeși pe Recycle bin. E chiar în partea de sus.

În secțiunea asta vei găsi toate postările șterse de pe Facebook.

Apăsând pe iconița cu 3 puncte din dreptul postării, ți se deschide meniul de actiuni: View, Move to archive, Restore to profile și Delete.

Dacă ai de lucru cu mai multe postări, le selectezi pe toate și vei avea în partea de jos același meniu de acțiuni.

Urmărește SocialWeb.ro pentru noutăți și informații din social media și internet – pe Facebook, Instagram, TikTok și Youtube. Dacă preferi grup de Facebook, te invit cu drag, plus e grup și pe LinkedIn – distribui mai multe info acolo față de alte rețele sociale. Și nu uita de newsletter.

Photo by Brett Jordan on Unsplash

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am lucrat pentru site-urile revistelor Cosmopolitan și Marie Claire (site + social media), apoi am fost Social Media Manager la Kiss FM, radioul #1 din România. Plus alte colaborări ocazionale. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat, declinat pentru social media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *