Contact Information

Dacă ai un business pentru care locația e importantă, atunci sticker-ul Location e extrem de util pentru tine.

Poate ai o pensiune și e util să pui sticker-ul Location pentru ca oamenii să știe unde e localizată pensiunea. Poate ai un magazin. Poate ești prezent la un târng și chemi oamenii acolo așa că trebuie să le arăți unde să vină.

Și când e vorba de sticker-ul Location ai 2 opțiuni.

Cea clasică:

Și mai ai o variantă, cu mai multe opțiuni de culoare.

Te duci pe iconița de text de pe Story și vei avea opțiunea de location.

Și, după ce alegi locația, te poți juca cu mai multe opțiuni de culoare și pentru text, și pentru fundal. Din partea de jos alegi culoarea, iar de sus te poți juca cu versiuni de fundal.

Urmărește SocialWeb.ro pentru noutăți și informații din social media și internet – pe Facebook, Instagram, TikTok și Youtube. Dacă preferi grup de Facebook, te invit cu drag, plus e grup și pe LinkedIn – distribui mai multe info acolo față de alte rețele sociale. Și nu uita de newsletter.

Photo by Patrick Tomasso on Unsplash

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am lucrat pentru site-urile revistelor Cosmopolitan și Marie Claire (site + social media), apoi am fost Social Media Manager la Kiss FM, radioul #1 din România. Plus alte colaborări ocazionale. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat, declinat pentru social media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *