Contact Information

Chicken Treat este un fast food din Australia specializat în carnea de pui, care se promovează prin social media. Până aici totul e normal. Ei bine, au ales o strategie complet inedită pentru comunicarea de pe Twitter. Au ales o gaină să le administreze contul de Twitter. Cam ironică alegerea!

De o săptămână, tweet-urile companiei sunt lipsite de sens pentru că sunt tastate de Betty. Găina are instalat un calculator în cotețul ei și tastează cu ciocul.

Compania dorește să continue acest exercițiu până când Betty reușește să scrie primul cuvânt în engleză din cel puțin 4 caractere (pentru a intra în Cartea Recordurilor).

Primul tweet:

Tweet-ul ăsta e epic:

Citește mai multe pe site-ul TIME și iDigitalTimes.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *