Contact Information

De ceva timp îți recomand evenimentele World of Instagram, iar în timpul pandemiei ți-am recomandat o serie de liveuri cu diverși invitați care discutat despre tot felul de subiecte importante legate de Instagram.

Iar acum organizează un eveniment special și foarte mișto:

Pe 6 octombrie se împlinesc 10 ani de când s-a lansat Instagram și sărbătorim, timp de 3 zile!

Cum: am pregătit un decor creativ, prin care te transpui direct în lumea colorată și plină de viață a Instagramului! Iar noi te invităm să te lași fotografiat în el de bine cunoscutul Cristian Șuțu (Foto Union) si sa te bucuri de experienta si … de super portrete!

Pregătim multe alte surprize prin intermediul partenerilor noștri și susținători ai celei mai faine comunitati de Instagrammeri din Romania: Lidl Romania, Gerovital, Mega Mall Bucuresti, Ruvix!

Ținem cont și respectăm toate regulile contextului actual, prin urmare participarea este condiționată de o rezervare în prealabil a intervalului orar în care dorești să vii.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM, dar am lucrat și pentru revista Marie Claire, CTRL-D, revista Cosmopolitan, plus alte proiecte în regim freelance. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *