Contact Information

De ceva timp îți recomand evenimentele World of Instagram, iar în timpul pandemiei ți-am recomandat o serie de liveuri cu diverși invitați care discutat despre tot felul de subiecte importante legate de Instagram.

Iar acum organizează un eveniment special și foarte mișto:

Pe 6 octombrie se împlinesc 10 ani de când s-a lansat Instagram și sărbătorim, timp de 3 zile!

Cum: am pregătit un decor creativ, prin care te transpui direct în lumea colorată și plină de viață a Instagramului! Iar noi te invităm să te lași fotografiat în el de bine cunoscutul Cristian Șuțu (Foto Union) si sa te bucuri de experienta si … de super portrete!

Pregătim multe alte surprize prin intermediul partenerilor noștri și susținători ai celei mai faine comunitati de Instagrammeri din Romania: Lidl Romania, Gerovital, Mega Mall Bucuresti, Ruvix!

Ținem cont și respectăm toate regulile contextului actual, prin urmare participarea este condiționată de o rezervare în prealabil a intervalului orar în care dorești să vii.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *