Contact Information

Animalele de companie au cucerit rețelele de socializare. Au propriile conturi și unele din ele sunt extrem de faimoase. Pisicile sunt preferatele mele pe Instagram (și câinii corgi), dar astăzi îți prezint cei mai populari câini pe Instagram.

E momentul mărturisirilor: 50% din motivele pentru care sunt pe Instagram sunt reprezentate de conturile animalelor de companie. Am descoperit că mă relaxează să mă uit pe postările unor animale de companie – fie pe conturile lor dedicate, fie în secțiunea Discover de pe Instagram.

10. Loki and Bear – @lokistagram – 721k followeri

Starul contului a fost Loki, un Corgi din Vaconcouver. Din păcate, el a murit în 2016. Stăpânii lui au adoptat alți 2 câini. Întâi pe Bear și apoi pe Momo. Acum contul include postări din viețile lor, dar și postări cu Loki.

9. Manny – @manny_the_frenchie – 1,1 milioane de followeri

Manny the Frenchie e un buldog francez din Chicago. E cel mai urmărit buldog de pe Instagram.

8. Maddie – @thiswildidea – 1,2 milioane de followeri

Pe Maddie o știu de ceva timp. Stăpânul ei, Humphrey, e fotograf. A adoptat-o din Georgia și a descoperit că Maddie are skill-uri de model așa că a început să o fotografieze. Și ce poze ies!

PS: E câinele meu preferat din top :)

7. Harlow, Sage, Indiana, Reese & Ezra – @harlowandsage – 1,6 milioane de followeri

Original contul a pornit dedicat pentru 2 câini: Harlow și Sage. Din păcate Sage a murit în 2013. De atunci, familia de câini s-a mărit cu Indiana, Reese și Ezra. Stăpâna lor, Brittni Vega, le documentează viața și a scris chiar și o carte care a intrat în prestigiosul top The New York Times a celor mai bine vândute cărți.

6. Loki – @loki – 1,8 milioane de followeri

Loki este un câine care adoră să meargă în tot felul de aventuri și călătorii alături de stăpânul lui. Contul e unul de mare succes. În 2015, stăpânul lui a renunțat la jobul lui pentru a se ocupa exclusiv de contul de Instagram al lui Loki și a avut campanii cu Toyota, Chaco Footwear, and L.L. Bean.

5. Tuna – @tunameltsmyheart – 1,9 milioane de followeri

Tuna a fost adoptat dintr-un adăpost în 2010. E faimos și știe să își folosească faima și cu alte scopuri. A fost chiar într-un turneu care a atras atenția asupra salvării animalelor și are și propria carte, “Tuna Melts My Heart: The Underdog with the Overbite”.

4. Marnie – @marniethedog – 2 milioane de followeri

Marnie este un câine în vârstă foarte adorabil. Are și ea propria carte (ca orice câine faimos, nu?) și trăiește pentru a inspira și pe alți oameni să adopte câini mai în vârstă.

3. Maruto – @marutaro – 2,5 milioane de followeri

Maruto stă în Tokyo, dar e cunoscut la nivel global. Stăpânul lui a pornit contul de Instagram pentru a înveseli oamenii după cutremur și tsunami, dar a ajuns să o facă pentru oamenii de pe tot globul indiferent prin ce trec în viețile lor.

2. Doug the Pug – @itsdougthepug – 3,6 milioane de followeri

Dpug the Pug e probabil cel mai cunoscut pug din lume. A apărut pe numeroase calendare și într-o carte foarte bine vândută (care a ajuns în topul The New York Times). Are chiar propria linie de produse. A apărut chiar și într-un clip al trupei Fall Out Boy!

1. Jiff Pom – @jiffpom – 8,8 milioane de followeri

Șiii pe locul 1 e Jiff Pom. The most adorable dog on Instagram! E așa de faimos că până și Katy Perry l-a vrut într-un clip. Stai că nu am terminat. Cel mai cool e că deține 2(!) recorduri: cel mai rapid câine care aleargă pe 2 lăbuțe și este cel mai popular câine din lume.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *