ce faci daca nu ai poll pe instagramOpțiunea de poll pe Instagram Story a diversificat tipurile de Story-uri pe care le poți face. Deși parcă în ultimul timp nu mai e așa de folosită, nu? Oricum, opțiunea e fun, dar din păcate nu o are toată lumea din diverse motive. Uneori poate să fie din cauza versiunii de Android, a telefonului sau, pur și simplu, nu e disponibilă pe contul respectiv.

Însă uneori se întâmplă să ai pe un cont și pe altul să nu ai opțiunea de a face poll pe Story. Am găsit o posibilă soluție. Nu garantez să o să îți activeze opțiunea, dar merită să încerci.

Înainte de orice, asigură-te că ai ultima versiune a aplicației Instagram. Cauți în App Store aplicația și vezi dacă are update-uri.

1. Creează un story pe contul care are opțiunea și folosește poll-ul. Publică story-ul.

2. Pune telefonul pe Airplane Mode.

3. Apoi intri în nou în aplicația Instagram. Și intră în contul fără opțiunea Poll. Creează un story cu cei vrei tu – poză, video, boomerang. Apoi intră în secțiunea unde sunt toate emoji-urile si toate restul. Dă swipe la stânga și acolo găsești cele mai recente opțiuni folosite. Și ar trebui să îți apară acolo opțiunea Poll.

4. Postează Story-ul cât ești încă pe Airplane Mode.

5. Scoate telefonul din Airplane Mode.

6. Story-ul cu poll ar trebui să fie publicat și tu să ai opțiunea disponibilă în cele mai recente (swipe left în secțiunea aia cu emoji și toate celelalte opțiuni).

Sper să îți apară opțiunea de Poll în Instagram Story!

► Abonează-te la newsletter-ul SocialWeb.ro pentru a fi la curent cu tot ce public pe site. Sau dă Like paginii de Facebook SocialWeb.ro. Dacă preferi să urmărești video-uri, dă Subscribe canalului de YouTube SocialWeb.ro.