Contact Information

#SocialWebNews e un proiect pe care îl doresc de mulți ani. L-am început într-un final pe 30 august 2019, cu primul articol dedicat noutăților din social media și internet. Apoi mi-am dorit mai mult așa că am pornit pe 17 decembrie 2019 proiectul video #SocialWebNews. Nu am reușit să mă țină de niciuna prea mult timp și constant, dar n-am renunțat la idee.

Revine și seria video așa că îți recomand să mă urmărești pe YouTube și vor fi și articole zilnice cu noutăți (vor avea data în paranteză, cum e și acesta). De asemenea, dacă ești pe TikTok, dă-mi follow și acolo dacă vrei să te țin la curent cu noutăți.

Bun, hai să trecem prin cele mai recente noutăți din social media și internet.

1. Instagram include acum avatarul și pe sticker-ul Music. Și dansează. Atunci când alegi sticker-ul Music pentru story, ai opâiunea a include avatar și ești tu dansând pe sticker. La mine apare opțiunea de avatar la Music, dar nu e animat.

2. WhatsApp permite acum tuturor să creeze poll-uri. Plus, opțiunea de disponibilă și pentru desktop. Apeși pe simoblul + de lângă mesaj și ai acolo opțiunea de a adăuga un poll. Scrii întrebarea și poți adăuga până la 12 opțiuni de răspuns.

3. Tot WhatsApp lucrează la o opțiune foarte interesantă: un fel de status vocal pentru contul tău. Vei putea înregistra până la 30 de secunde și va fi disponibil persoanelor pe care le-ai ales tu când ai făcut setările de privacy pentru contul tău.

4. Microsoft PowerPoint a lansat un update interesant pentru aplicația iOS: mod de afișare portrait pentru prezentări. Nu se știe când va veni acest update și pe Android. Însă schimbarea vine ca o adaptare la aceste vremuri, când foarte mult content e realizat și afișat pe mobil.

5. Și un update de marțea trecută, dar mi se pare foarte important. Așa că dacă l-ai ratat atunci, vreau să știi acum de el. LinkedIn a inclus în sfârșit opțiunea de programare de postări – atât în aplicație, cât și pe site. La mine încă nu a apărut opțiunea, dar cu siguranță e o chestiune de timp până o vom avea fiecare.

Urmărește SocialWeb.ro pentru noutăți și informații din social media și internet – pe FacebookInstagramTikTok și Youtube. Dacă preferi grup de Facebook, te invit cu drag, plus e grup și pe LinkedIn – distribui mai multe info acolo față de alte rețele sociale. Și nu uita de newsletter.

Photo by Jae Park on Unsplash

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am lucrat pentru site-urile revistelor Cosmopolitan și Marie Claire (site + social media), apoi am fost Social Media Manager la Kiss FM, radioul #1 din România. Plus alte colaborări ocazionale. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat, declinat pentru social media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *