Contact Information

#SocialWebNews e un proiect pe care îl doresc de mulți ani. L-am început într-un final pe 30 august 2019, cu primul articol dedicat noutăților din social media și internet. Apoi mi-am dorit mai mult așa că am pornit pe 17 decembrie 2019 proiectul video #SocialWebNews. Nu am reușit să mă țină de niciuna prea mult timp și constant, dar n-am renunțat la idee.

Revine și seria video așa că îți recomand să mă urmărești pe YouTube și vor fi și articole zilnice cu noutăți (vor avea data în paranteză, cum e și acesta). De asemenea, dacă ești pe TikTok, dă-mi follow și acolo dacă vrei să te țin la curent cu noutăți.

Bun, hai să trecem prin cele mai recente noutăți din social media și internet.

1. Instagram testează un nou mod de afișare a pozelor trimise în mesaje private.

2. TikTok are o opțiune prin care poți promova newsletter-ul pe video. Deasupra descrierii e un buton prin care te poți abona rapid la newsletter-ul acelui cont. E posibil să fie disponibil pentru anumite conturi, nu neapărat doar reclame. Ar fi super util așa ceva!

3. Play Store promovează aplicația TikTok pentru tabletă, prin care poți vedea videourile pe landscape.

4. WhatsApp simplifică procesul de blocare a contactelor.

5. După ce creatorii de conținut au făcut scandal că noii termeni și condiții pentru monetizarea pe YouTube au devenit foarte restrictivi, mai ales în ce privește profanitatea, acum se pare că vor revizui condițiile. Să vedem cu ce schimbări vor veni.

6. Twitter aduce timeline-urile For You și Following și pe web.

7. O funcție mișto în Google Meet: poți afișa accesibil și doar pentru tine diferite notițe pentru prezentarea pe care o susții.

Urmărește SocialWeb.ro pentru noutăți și informații din social media și internet – pe Facebook, Instagram, TikTok și Youtube. Dacă preferi grup de Facebook, te invit cu drag, plus e grup și pe LinkedIn – distribui mai multe info acolo față de alte rețele sociale. Și nu uita de newsletter.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am lucrat pentru site-urile revistelor Cosmopolitan și Marie Claire (site + social media), apoi am fost Social Media Manager la Kiss FM, radioul #1 din România. Plus alte colaborări ocazionale. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat, declinat pentru social media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *