Contact Information

Astăzi am descoperit un nou Sticker în Instagram Story. Quiz.

Încă din septembrie anul trecut au pornit zvonuri că Instagram se pregătește să lanseze un sticker numit Quiz.

Ei bine, acum e disponibil în aplicație. Hai să îți arăt cum se pune și ce poți să faci cu cel mai nou sticker de pe Instagram Story, Quiz. Deja mă gândesc la toate felurile în care poate fi folosită…

Întâi și întâi, am văzut că nu e încă pe toate conturile. Cel puțin nu pe toate pe care le administrez eu. Dar sigur o să apară la toată lumea curând.

Începi cum începi toate Story-urile. Îți faci o poză. Faci Boomerang. Uploadezi o poză din telefon. Orice vrei tu să fie pe fundal. Eu am ales culoare solidă.

Apoi te duci pe iconița cu smiley face-ul pătrat. Acolo unde sunt stickerele și emoji-urile.

Apoi alegi din meniu iconița pe care scrie Quiz.

Apoi o să îți apară pe ecran un pătrat, cu o porțiune colorată în partea de sus și 2 câmpuri goale.

Porțiunea colorată o poți schimba cu ajutorul iconiței colorate de deasupra – are vreo câteva ombre-uri și mai multe opțiuni de culoare. Nu poți alege orice nuanța vrei tu, trebuie să alegi din opțiunile oferite de ei.

Apoi, tot pe porțiunea colorată scrii întrebarea.

În câmpurile libere pui opțiunile de răspunsuri. E quiz cu un singur răspuns corect. Poți pune min 2 răspunri la quiz și max 4 răspunsuri.

Selectează care e răspunsul corect la întrebare. E suficient să dai click pe litera din dreptul răspunsului. O să apară așa răspunsul selectat ca fiind cel corect:

După ce ai terminat dai click pe Done, în dreapta sus. Apoi te joci cu el.

Poți să faci quiz-ul mai mare sau mic. Poți să îl pui într-o parte. Și să adaugi ce alte elemente mai vrei: text, gif-uri, etc.

Bun, acum hai să îți arăt cum e după ce îl publici. Mai exact, hai să îți arăt cum apare când cineva dă răspunsul greșit. Răspunsul dat de tine (greșit) se face roșu și se evidențiază răspunsul corect.

Și poți să vezi cine și ce răspunsuri a bifat.

Have fun cu noua opțiune!

Vezi cum poți să ai Instagram Story cu Swipe Up fără să ai 10.000 de followeri

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM, dar am lucrat și pentru revista Marie Claire, CTRL-D, revista Cosmopolitan, plus alte proiecte în regim freelance. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *