Contact Information

Luna iunie este luna Pride. Luna LGBT Pride. E o lună importantă, o celebrare importantă și social media nu putea să nu marcheze cumva și să ajute la celebrarea acestei luni.

Instagram

Instagram a anunțat cam acum o săptămâna toate modalitățile prin care marchează și sărbătoresc luna Pride.

Hashtag-uri

Împreună cu GLAAD au identificat cele mai populare și reprezentative hashtag-uri folosite de comunitatea LGBT: #lgbtq, #bornperfect, #equalitymatters, #accelerateacceptance, #pride2019.

Când vei folosi aceste hashtag-uri, ele vor fi afișate în gradient de curcubeu.

Eu am observat în feed-ul meu și alte hashtag-uri, deci nu trebuie să te rezumi doar la cele de mai sus. #loveislove. #pride. #lgbtq. #lovewins. #lesbian. #bi. #bisexual. #equality. #gay. #transgender. #dragqueen. #asexual.

Conturul de Story

Atunci când folosești hashatg-urile menționate (și nu doar cele menționate, orice hashtag are legătură cu luna Pride), conturul de Story nu mai e roșu cum e de obicei, ci are gradient de curcubeu.

Mai multe opțiuni de gen

Instagram a updatat selecția de opțiuni de gen în cadrul profilului pentru a fi mai deschis față de modul în care oamenii se identifică în prezent.

Facebook

Facebook are o serie nouă de backgrounduri (din aceleea peste care scrii text) în diverse stiluri.

https://twitter.com/MattNavarra/status/1138152013110362112

Sigur, sunt niște detalii estetice majoritatea. Luna Pride e despre mult mai mult.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *