Contact Information

Youtube a fost fondat în urmă cu 14 ani, iar de atunci au fost încărcate pe această platformă miliarde de clipuri. De la desene animate pentru copii la filme vechi open source, de la clipuri educative la tutoriale și de la cele mai recente videoclipuri ale artiștilor preferați până la reclame ciudate, Youtube nu te lasă niciodată să te plictisești. Dacă ești fan al clipurilor scary, iată care sunt cele mai interesante care au fost publicate vreodată aici.

Din cele mai vechi timpuri, oamenii au vrut să simtă emoții, iar frica este una dintre cele mai puternice. Însă nu ne vom pune într-un pericol adevărat, ci vom încerca să ne păcălim creierul. Acesta este, pe scurt, motivul pentru care suntem atrași de filme horror sau de clipuri înfricoșătoare, arată studiile.

Dacă și tu ești fan al lucrurilor creepy, îți recomandăm să urmărești următoarele clipuri.

Rubber Johnny

Inițial, clipul realizat de Chris Cunningham ar fi trebuit să fie doar o reclamă scurtă pentru trupa Aphex Twin. A devenit însă un scurt metraj despre un raver deformat/extraterestru (sau, de ce nu, un extraterestru raver?) care locuiește în pivniță alături de un chihuahua.

Video Dating tape

Acest scurt metraj creepy ne arată încercările unui bărbat de a părea normal în timp ce filmează un clip pentru matrimoniale. Totuși, el are momente când se lovește singur sau când țipă la o femeie care pare că este ținută cu forța în casa lui.

Deși este evident „fake” (un scurt metraj, nu un psihopat care se filmează), foarte multe persoane cred că este adevărat – cel puțin dacă ne luăm după comentariile lăsate pe Youtube.

Real Demons Caught On Tape

De data aceasta, cei mai mulți care au urmărit clipul au realizat imediat că nu este real. Totuși, efectele speciale sunt foarte bune pentru anul 2009, atunci când clipul a fost postat.

Ghost From Japanese subway

Clipul este un segment dintr-un film horror japonez numit Ura horâ, care a fost lansat în 2008.

„Ghost From Japanese subway” urmărește niște adolescenți japonezi care se plâng de un miros neplăcut dintr-un restaurant, timp în care în depărtare se observă o femeie bizară. Mai târziu, ei simt același miros și în stația de metrou, iar femeia misterioasă se află pe peronul opus. Recunosc, mi s-a făcut pielea de gâină după minutul 3:25.

Cursed Kleenex Commercial

Dacă nu te-ai uitat până acum la reclame japoneze, nu știi ce pierzi! Aproape toate sunt ciudate și amuzante, deseori au twisturi absurde, iar unele, precum cea de sus, sunt pur și simplu creepy.

Elisa Lam video

Acest clip reprezintă ultimele imagini ale Elisei Lam, o studentă canadiană care a fost declarată dispărută în 2013. Poliția a făcut public clipul la o săptămână și jumătate după ce fata a dispărut, iar 3 săptămâni mai târziu corpul său a fost descoperit dezbrăcat într-un turn de apă.

This Is a Special Time

Aceasta este o reclamă pentru o înghețată super-premium care folosește unt de 16% grăsime. Probabil că mai mulți oameni au făcut brainstorming pentru această idee, au dat-o mai departe, cineva și-a dat acceptul, iar reclama a fost creată.

De ce i s-a părut cuiva o idee bună? Misterul încă nu a fost elucidat.

A plant

Când am descoperit-o pe Poppy am fost fascinată. Și puțin speriată. Clipurile sale mai vechi (precum acesta) sunt foarte bizare la prima vedere. Totuși, așa cum era de așteptat, Poppy era doar o cântăreață care nu își începuse cu adevărat cariera și care s-a folosit de aceste clipuri pentru a se face cunoscută.

O mișcare inteligentă, având în vedere că nu se putea baza pe muzica sa pentru a ieși în evidență. Clipurile o prezintă ca pe o vedetă fără personalitate sau, mai bine zis, fără suflet, care este controlată de către (cel mai probabil) managerii săi, în scopul de a avea succes și a produce bani.

Tu ce clipuri creepy ai mai adăuga în această listă?

Foto: screenshot din „Video Dating tape” (balaclavagirl95)

Share:

editor

Sunt content writer din 2011, iar în prezent coordonez echipele de online ale Burda România. În timpul liber îmi place să joc board games, să citesc SF, horror & mistery și să ajung la zi cu prea multe seriale. Am 3 pisici care au pagină de Facebook, iar când vreau „să mă răsfăț” îmi cheltui banii pe ceaiuri și craft beers pe care încă nu le-am încercat. Pe SocialWeb voi scrie despre aplicații pe care le-am testat, voi recomanda tot felul de lucruri interesante și îți voi prezenta știrile momentului din online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *