Contact Information

Cu peste 13 milioane de utilizatori abonați, LooLooKids devine primul canal românesc de YouTube care primește distincția Diamond Play Button.

Fondat în urmă cu aproape 5 ani, LooLooKids este un canal destinat copiilor mici, unde aceștia pot învăța lucruri noi urmărind videoclipuri animate 3D.

Cu durate cuprinse între mai puțin de 2 minute și o oră, clipurile prezintă copii, animale, dar și diferite alte personaje simpatice, care cântă în diferite limbi. Astfel, cei mici pot învăța prin cântece română, engleză, rusă, spaniolă, portugheză, turcă și lituaniană, iar franceza, germana și italiana se află în pregătire.

În acest moment, canalul are peste 5 miliarde de vizualizări, iar cele mai multe dintre acestea vin din Statele Unite ale Americii.

Canalul LooLooKids vine ca o evoluție a TraLaLa, unde este postat conținut pentru copiii din România. După succesul mare pe care acesta l-a primit, compania Mora TV a decis să creeze și conținut în alte limbi, pentru publicul internațional. Portofoliul companiei mai include și BoonBoon, unde sunt postate desene animale dublate în română.

Diamond Play Button este acordat canalelor de YouTube care depășesc 10 milioane de abonați. Primul buton Diamond a fost dezvăluit în 2015 de Smosh (primul canal care a depășit acest număr de abonați, în 2013), iar primele canale premiate au fost ERB, Spinnin’ Records și The Fine Brothers.

Celelalte premii oferite de YouTube sunt Silver Play Button (peste 100.000 abonați), Gold Play Button (peste 1.000.000 abonați) și Custom Play Button (peste 50.000.000 abonați).

Citește și: Cum au ajuns doi ieșeni cu un canal de YouTube pornit într-un garaj să aibă peste 10.000.000 de abonați

Share:

editor

Sunt content writer din 2011, iar în prezent coordonez echipele de online ale Burda România. În timpul liber îmi place să joc board games, să citesc SF, horror & mistery și să ajung la zi cu prea multe seriale. Am 3 pisici care au pagină de Facebook, iar când vreau „să mă răsfăț” îmi cheltui banii pe ceaiuri și craft beers pe care încă nu le-am încercat. Pe SocialWeb voi scrie despre aplicații pe care le-am testat, voi recomanda tot felul de lucruri interesante și îți voi prezenta știrile momentului din online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *