Contact Information

Instagram se pregătește să mai adauge câteva opțiuni în cadrul aplicației mult iubite de către public. The Next Web a obținut mai multe informații despre aceste noi opțiuni care sunt testate. Și care pot deveni ulterior lansate oficial în cadrul aplicației.

Opțiune de Repost integrată în aplicație

Thank God! E o opțiune pe care aș dori să apară acum în aplicație și să scap de atâția pași pe care îi fac prin aplicația Repost. (Aici ți-am arătat cum repostezi o poză pe Instagram prin aplicația Repost.) Așa se renunță la folosirea aplicației suplimentare, plus timpul irosit pe închis reclame și realizarea pașilor (care uneori prezintă tot soiul de bug-uri).

Eu o folosesc pentru conturile Marie Claire și SocialWeb.ro. Îți recomand să folosești cu măsură aplicația. Contul tău de Instagram (fie el personal, fie business) ar trebui construit cu materiale proprii, nu ale altora. Eu pe Marie Cliare de obicei dau repost de la conturile altor ediții internaționale, iar pe SocialWeb.ro dau repost la video-uri sau vizualuri informative pe social media și online. Nu da repost la postări ale fotografilor fără a cere voie. Nu îți construi brandul pe munca altora (aka fotografiile muncite de alții).

Arhivarea Story-urilor pe Instagram

Din punctul de vedere al unei persoane care lucrează cu destule conturi de Instagram, ar fi foarte cool să ai într-o arhivă Story-urile publicate. Sigur, există opțiunea de a le salva automat în telefon, dar dacă administrezi mai multe conturi devine un haos folderul din telefon.  În plus, avându-le într-un singur poți să urmărești ce ai postat și cum au evoluat Story-urile realizate de tine. Sau, mai bine, le poți promova în stilul On this day de pe Facebook.

Listă de prieteni apropiați

Ar fi super să fie pe Instagram posibilitatea de liste de useri. În felul ăsta nu mai pierzi postările lor. Se pare că ar fi în lucru opțiunea de a face listă cu prieteni apropiați, iar The Next Web menționează că “adaugi prietenii într-un grup select și poți distribui conținut doar cu ei“, mai mult autorul face referire la legendarul top 8 al rețelei de socializare MySpace.

Alte opțiuni interesante și chiar utile

  • Top emoji și top hashtag-uri
  • Cuvinte care devin emoji după ce le tastezi – Pe de o parte mi se pare super utilă (mă enervează când trebuie să stau să caut un emoji pe care nu îl am în lista de recente), dar pe de altă parte nu sunt o adolescentă să vorbesc numai prin emoji. Așa că vedem atunci când se lansează.

Opțiuni neinteresante și unele chiar horror

Adăugare de GIF-uri în Instagram Story – Are și baza de căutare după GIF-uri. Zici că ne-am întors în timp și lucrăm cu Word Art.

Share pe WhatsApp – Eu personal nu îi văd rostul, dar trebuie să-ți promoveze produsele, nu?

În articol se mai menționează de o opțiune Add Coffe și are iconiță cu 2 omuleți. Dar nu se știe ce poate înseamna.

Tu ce opțiune ai vrea să se lanseze cel mai repede în Instagram?

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *