Contact Information

Prima schimbare de când Instagram a fost preluat de Facebook: are dreptul să vândă pozele utilizatorilor fără notificare prealabilă sau plată. Și nu ai cum să scapi de asta.

De ceva timp tot circulă pe net cea mai mare minciună spusă vreodată este “I have read and agree to the Terms of Service“.

Doar dacă îți ștergi contul înainte de deadline-ul din ianuarie poți să scapi de această schimbare în politica lor.

Un mic extras din noua versiune de Termeni și Condiții:

Some or all of the Service may be supported by advertising revenue. To help us deliver interesting paid or sponsored content or promotions, you agree that a business or other entity may pay us to display your username, likeness, photos (along with any associated metadata), and/or actions you take, in connection with paid or sponsored content or promotions, without any compensation to you.

Mai multe despre aceste schimbări citește în articolul original de pe news.cnet.com.

Și află de pe Wired cum îți poți șterge contul și downloada pozele de pe Instagram.

O să rămâneți pe Instagram și după această schimbare?

Asta vine după ce s-a aflat că Facebook-ul îți va syncui automat toate pozele din telefon doar pentru ca ai aplicația lor instalată. No thanks! Mi-am șters-o demult. Și din cauza asta și din cauză că este oribilă, se mișcă îngrozitor de încet și oricum nu fac nimic pe ea. Mai repede intru pe browser. (Asta-i un of de-al meu pe care n-am apucat să îl scriu pe blog.)

Aveți grijă ce conturi vă faceți și pe unde. Și citiți măcar în diagonală Termeni și Condiții că o să ajungeți să vă vindeți viața.

UPDATE:

Compania a oferit un răspuns oficial după ce o mulțime de utilizatori s-au arătat revoltați de măsurile luate.

Aceștia au specificat că nu au nici o intenție să fure pozele, ci doresc ca utilizatorii și companiile să își construiască brandurile prin asocierea cu fanii lor, cu ce au ei în comun. Ceea ce se face deja pe Facebook.

Alte articole pe care le-am citit cu privire la aceasta problema:

Și soluția perfectă pe care am să o urmez și în 2013: back to film – Rebel Against Instagram With a Vintage Polaroid Camera.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *