Contact Information

Încă de la finalul anului trecut, Instagram a testat Story-uri mai lungi.

Acum se pare că fac disponibilă opțiunea pentru toți și vom putea publica story-uri de până la 60 de secunde.

Deci data viitoare când înregistrezi un video lung, Instagram nu îl va mai tăia în porțiuni de 15 secunde.

Chestie valabilă și pentru videourile uploadate pe story care au până în 60 de secunde – nu va mai trebui să le tai în videouri mai mici.

O să profit de subiectul articolului pentru a vă da un reminder: când salvați poze ca videouri (pentru a le publica apoi ca Reel-uri), salvați-le cu o durată de 10-15 secunde. Am văzut pe multe conturi, poze salvate ca videouri cu o durata de 1 secundă sau 3 secunde, iar atunci când e distribuit pe story acel video, durata story-ului are durata videoului. Deci un Reel de 1 secundă distribuit pe story înseamnă un story de 1 secundă. Pe care nu o să-l vadă nimeni.

Urmărește SocialWeb.ro pentru noutăți și informații din social media și internet – pe FacebookInstagramTikTok și Youtube. Dacă preferi grup de Facebook, te invit cu drag – distribui mai multe info acolo față de alte rețele sociale. Și nu uita de newsletter.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am lucrat pentru site-urile revistelor Cosmopolitan și Marie Claire (site + social media), apoi am fost Social Media Manager la Kiss FM, radioul #1 din România. Plus alte colaborări ocazionale. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat, declinat pentru social media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *