Contact Information

Îmi place să salvez poze. Pentru inspirație de tot felul: design interior și exterior, modă, machiaj și tot așa. Plus, salvez poze și ca remindere de tot felul – restaurante de încercat, locuri de viziat, produse de cumpărat etc.

Buuuun, plăcerea mea a început să întâmpine niște probleme când a fost introdus formatul webp pentru poze. I get creative cu salvatul lor, dar durează.

Dar am găsit o extensie pentru browser-ul Chrome care e extrem de utilă și rezolvă problema.

Extensia se numește: Save image as Type.

O instalezi în browser-ul Chrome – apeși pe butonul Add to Chrome. Apoi îți va apărea o fereastră mai mică și apeși pe Add extension.

Cum salvezi poze WEBP cu format JPG sau PNG

Dai click dreapta pe poza pe care vrei să o salvezi și vei avea printre opțiuni ceva nou – Save image as Type și poți alege între JPG sau PNG.

Sper să te ajute recomandarea și trimite articolul mai departe și altora interesați să rezolve problema asta.

Urmărește SocialWeb.ro pentru noutăți și informații din social media și internet – pe FacebookInstagramTikTok și Youtube. Dacă preferi grup de Facebook, te invit cu drag – distribui mai multe info acolo față de alte rețele sociale. Și nu uita de newsletter.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am lucrat pentru site-urile revistelor Cosmopolitan și Marie Claire (site + social media), apoi am fost Social Media Manager la Kiss FM, radioul #1 din România. Plus alte colaborări ocazionale. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat, declinat pentru social media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *