Contact Information

World of Instagram revine cu primul eveniment din această toamnă, dar și cu multe noutăți și surprize. E o ediție aniversară și se prevede a fi una foarte tare! Va avea o structură diferită și un super Insta Party la final! Hai și tu!

Cea de-a X-a ediție World of Instagram va avea loc pe 24 octombrie 2019, la Tapo Lounge, începând cu ora 18.00, sub tema “Creating Stories Together”. Ni se promite o ediție inedită în care e inclus un moment de creativitate în timp real, surprize peste surprize, momente de relaxare, networking, inspirație, muzică bună și, de ce nu, dans. 

Speakerii acestei ediții sunt: 

Evenimentul va fi moderat de către: Laura Pîrlog, Organizator, @laura.pirlog și Andrei Niculae, MC, @niculaeandrei.

Irina Rusu / @coffentropy

Irina Rusu sau Coffentropy așa cum o știe toată lumea, este o persoană creativă, un om foarte fain pe care trebuie să îl cunoașteți. Îi place foarte mult să ilustreze fotografiile și să deseneze.

Adoră cafeaua, de aici și numele de “Coffentropy”, are un cățel pe nume Poca și un cont de Instagram pe care nu aveți cum să nu-l urmăriți și despre care sigur vrei să auzi mai multe la eveniment.

Mariciu și Ioneasca

Marian & Georgiana Ionescu sau Mariciu și Ioneasca sunt soț și soție și adoră să călătorească împreună. Georgiana este pasionată de fotografie, consumatoare înrăită de călătorii și de muzică, iubitoare de animale, iar Marian are o pasiune pentru social media pe care a avut grijă să o amestece cu cea pentru publicitate.

Marian are propriul vlog, în care o include aproape de fiecare dată și pe soția lui. Amândoi au conturi de Instagram foarte faine și abia așteaptă să vă povestească mai multe despre ele.

Ioana Puiu

Ioana Puiu este una dintre cele mai creative persoane de pe Instagram. Dacă intri pe contul ei, rămâi uimit de contentul pe care reușește să îl creeze. Fotografiile pe care le postează par a fi desprinse dintr-un basm, iar pentru acest lucru muncește foarte mult.

Se documentează foarte bine înainte de a face o poza, citește mult și se uită la animații. Ioana vine la eveniment să vă vorbească despre munca pe care o depune, dar să vă și demonstreze în timp real cum reușește să editeze o poză.

A X-a Conferință World of Instagram pregătește și multe alte surprize pentru cei care vor participa la eveniment.

Înscrie-te acum!

Înscrierea la acest eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile. 

Mai multe detalii despre înscriere aici: https://worldofinstagram.ro/

Susținătorii evenimentului World of Instagram sunt: Lidl, Beauty One, AI Global Technology, Pocketalk România. Moadeco.

Drinks powered by: Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, 1664 Blanc, De’Longhi Romania.

Parteneri media: IQads, SMARK, IQool, Revista Biz, PRIME România, OK! Magazine România, SocialWeb.ro. 

Powered by Virgin Radio Romania.

Hashtag-uri recomandate pentru această ediție: #worldofinstagram10, #worldofinstagram, #woievent #creatingstoriestogether, #instaevent, #instaparty, #creativecontent #gottalovetheworldofinstagram.

Evenimentul World of Instagram este un concept creativ marca Creative Energy Corner.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM, dar am lucrat și pentru revista Marie Claire, CTRL-D, revista Cosmopolitan, plus alte proiecte în regim freelance. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *