Contact Information

Sunt pasionată de genți. Îmi plac de mor. Mai ales dacă au un element aparte. Îmi place să mă uit la genți cam în orice magazin (online sau offline), dar mă decid foarte foarte greu să îmi iau una.

Ei bine, acum am descoperi o serie de genți cu adevărat aparte: genți cu formă de walkman. Destinate pentru cele care au prins perioada walkmenelor și le duc dorul. Accesorii perfecte dacă vrei să ai o costumație de Halloween interpretată din stilul anilor ’80-’90. Și, de ce nu, le poți include și în viața de zi cu zi.

Gențile sunt din lemn pictat cu mâner din alamă și sunt disponibile în 4 culori: alb, roșu, albastru și auriu. Geanta aurie costă 800 de dolari, iar celelalte 3 (alb, roșu, albastru) costă fiecare 550 de dolari.

genti forma walkman

Bonus: Am găsit o geantă cu formă de casetă video. Poți inclusiv să o personalizezi ca pe o casetă video reală. How cool & nerdy!

Genți mișto de la Sarah’s Bag

Cu origini libaneze, Sarah’s Bag creează genți custom din categoria luxury. După cum e menționat și pe site-ul lor oficial, Sarah’s Bag are misiunea de a încuraja și de a mobiliza atât femeile care se ocupă de crearea acestor accesori, cât și a femeilor care achiziționează accesoriile.

Mai mult, misiunea Sarah’s Bag este să păstreze și să folosească în creațiile sale tehnici antice reinterpretate pentru a crea design-uri moderne.

Gențile care imită walkman-urile nu se regăsesc în această misiune a lor. Dar pe site au o mulțime de creații interesante. Vezi mai jos câteva care mi-au atras mie atenția. Iar cea mai ciudată geantă e una care imită perfect o lipie.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *