Contact Information

Atât femeile, cât și bărbații cumpără haine cu diverse scopuri – confort, căldură, sport, petreceri și evenimente. Cu siguranță, unele din aceste piese vestimentare sunt achiziționate și cu scopul de a atrage toate privirile. Ei bine, am găsit fusta perfectă care cu siguranță va atrage atenția oriunde o vei purta.

Fusta cu stele de la ThinkGeek (preț: 59,99 dolari) este o piesă vestimentară care poate părea banală la prima vedere. Arată ca o fustă obișnuită, într-o nuanță albastru-închis. Ei bine aceasta ascunde un fir LED de aproape 14 m cu peste 250 de leduri mici și o baterie sub banda din talie. Patternul nu e unul aleatoriu, ci reprezintă o constelație reală.

E poate cea mai geeky și eficientă metodă prin care să transformi o ținută de zi într-una de seară.

Din păcate, nu se poate comanda direct în România de pe site (plus numeroase alte țări din Europa), dar tot mi se pare o fusta foarte cool. Și cred că e totuși realizabilă și de la zero cu puțin talent și răbdare.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *