Atât femeile, cât și bărbații cumpără haine cu diverse scopuri – confort, căldură, sport, petreceri și evenimente. Cu siguranță, unele din aceste piese vestimentare sunt achiziționate și cu scopul de a atrage toate privirile. Ei bine, am găsit fusta perfectă care cu siguranță va atrage atenția oriunde o vei purta.

Fusta cu stele de la ThinkGeek (preț: 59,99 dolari) este o piesă vestimentară care poate părea banală la prima vedere. Arată ca o fustă obișnuită, într-o nuanță albastru-închis. Ei bine aceasta ascunde un fir LED de aproape 14 m cu peste 250 de leduri mici și o baterie sub banda din talie. Patternul nu e unul aleatoriu, ci reprezintă o constelație reală.

E poate cea mai geeky și eficientă metodă prin care să transformi o ținută de zi într-una de seară.

Din păcate, nu se poate comanda direct în România de pe site (plus numeroase alte țări din Europa), dar tot mi se pare o fusta foarte cool. Și cred că e totuși realizabilă și de la zero cu puțin talent și răbdare.

► Abonează-te la newsletter-ul SocialWeb.ro pentru a fi la curent cu tot ce public pe site. Sau dă Like paginii de Facebook SocialWeb.ro. Dacă preferi să urmărești video-uri, dă Subscribe canalului de YouTube SocialWeb.ro.