Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+

Am petrecut una din cele mai tari zile din viața mea. Am fost la Comic-Con, ediția a doua.

A fost foarte fain față de anul trecut. De data asta a fost organizat la Romexpo, în 3 corpuri. (Pentru cei care nu au fost anul trecut: s-a ținut la Palatul Copiilor unde a fost foarte aglomerat.)

Am plecat fără prea multe așteptări de acasă (mai ales când singura comparație pe care o aveam era cu ce am văzut anul trecut) și au fost mai mult decât depășite.

Mult mai mult spațiu, mult mai multe chestii de văzut, cumpărat, pozat. Mulți cosplayers! Și bonusul zilei a fost că i-am văzut pe Jason Momoa și Mark Sheppard.

Prima dată am intrat la Main Hall, unde erau vreo 2-3 standuri cu stuff, scena principală și spațiile în care actorii invitați dădeau autografe și făceau poze cu fanii (care au plătit biletul special).

La Main Stage am dat peste Cosfighters. Foarte cool, dar din păcate era așa de aglomerat că nu am văzut mare lucru. Și era coadă la autografe pentru Mark Sheppard. (Care nu se simțea prea bine, așa că au trebuit să reprogrameze sesiunea de autografe. Nu știu dacă și alte sesiuni sau doar aia.)

east-european-comic-con-2014-cristina-avadanei-1

Apoi am intrat în Vendors Hall unde am devenit ca un copil scăpat în magazinul de dulciuri. Action figures, comic books și graphic novels, tricouri, cărți, comic strips și multe alte lucruri. Nici nu știam la ce să mă uit mai întâi.

Ne-am oprit și nu ne-a venit să credem (naiva de mine, mai ales!) câți oameni se înscriseseră la concursul de desenat și ce talent au!

După multă învârteală pe acolo și ieșit de vreo 2 ori că nu mai era aer, picioarele ne-au purtat pe la ieșire și ne-am oprit la un domn care făcea caricaturi. (era pe my bucket list de ceva vreme)

Aaaa într-una din ieșirile noastre afară am văzut-o pe Sailor Moon, așa că am alergat puțin după ea că doar nu era să ratez așa moment, nu? :)

east-european-comic-con-2014-cristina-avadanei-2

Am trecut și pe la Gaming Hall, unde erau foarte mulți puști și pasionați de board games.

După o porție de zahăr (nu din ăla tos):

– am reușit să îl vedem pe Mark Sheppard și pe Jason Momoa,

– mi-am găsit și eu ceva fain de cumpărat: o geantă de pânză cu mesaj Star Wars related; tricou n-am avut cum să-mi iau că erau doar mărimi mari, dar Noru’ și-a luat tricoul cel mai cool din The Walking Dead,

– ne-am întâlnit cu Freedy Krueger, iar eu am prins o poză foarte faină (după părerea mea) cu el la terasa de afară,

east-european-comic-con-2014-cristina-avadanei-8

east-european-comic-con-2014-cristina-avadanei-3

– mi-am luat urechi de pisică și Noru’ și-a luat urechi de Spock (acum am my own Spock in the house!),

– mi-am făcut poză cu Gerila,

east-european-comic-con-2014-cristina-avadanei-5

– am stat să ne uităm la open mic stand-up care a fost cam trist, daaaar… pe scenă a apărut Jason Momoa care a dansat niște step și să anunțe că s-a mutat sesiunea de poze cu el,

east-european-comic-con-2014-cristina-avadanei-6

east-european-comic-con-2014-cristina-avadanei-7

Per total, mi-a plăcut mult mai mult ediția de anul ăsta!

La anul, ne organizăm mai bine, ne luăm bilete pe toată durata și poate reușim să ne costumăm și noi! Și cândva poate o să ajungem la cel din San Diego.

east-european-comic-con-2014-cristina-avadanei-4

east-european-comic-con-2014-cristina-avadanei-9

A mai fost careva la ediția de anul ăsta?

PS: Pentru cine a fost la Comic Con sau recunoaște stilul artistului de la caricaturi, vă rog să îmi spuneți numele să îl scriu în articol.

>>> Cum să fii la curent cu tot ce scriu pe SocialWeb.ro: Facebook, RSS sau e-mail.