Contact Information

Facebook ne-a pregătit o nouă funcție în Messenger, care „va fi lansată curând”. Și ne va permite să ștergem mesajele trimise, ajutându-ne să ieșim din situații penibile.

Să recunoaștem, fiecare dintre noi a trăit măcar o dată ceva asemănător: fie a fost vorba de un mesaj pe care ai regretat că l-ai trimis, fie a fost o poză sexy făcută pentru iubit sau iubită, dar care a ajuns la un coleg de birou, fie ai făcut un screenshot la conversația cu cineva… și l-ai trimis aceleiași persoane din greșeală… De acum vom putea evita acest lucru!

Până acum, puteai șterge mesajele trimise pe Facebook Messenger, însă doar din contul tău – persoana care primise mesajul încă îl putea vedea. Însă în următorul update pe care aplicația îl va primi, mesajele (fie ele text, foto, video sau audio) vor fi șterse complet din conversație.

„În curând: Ștergeți un mesaj dintr-un thread de chat după ce acesta a fost trimis. Dacă trimiteți în mod accidental o fotografie greșită, informații incorecte sau un mesaj greșit, puteți să-l corectați cu ușurință prin eliminarea mesajului în 10 minute de la trimiterea acestuia”, spune Facebook.

Cealaltă aplicație pentru mesaje deținută de Facebook, WhatsApp, are deja această funcție. Inițial, mesajele puteau fi șterse în 7 minute de la trimitere, dar intervalul de timp a fost crescut la o oră anul acesta.

Totuși, trebuie să ții minte că funcția de ștergere a mesajelor nu te ajută întotdeauna. Dacă destinatarul deja a văzut mesajul tău – și poate chiar a salvat conținutul acestuia – nu îi vei putea șterge asta din memorie (a sa sau a device-ului) decât cu o baghetă magică.

Și cred că niciunul dintre noi nu a studiat la Hogwarts, deci îți recomand să ai mai multă atenție, nu să te bazezi pe noua funcție a Facebook-ului.

Foto: Pixabay

Share:

editor

Sunt content writer din 2011, iar în prezent coordonez echipele de online ale Burda România. În timpul liber îmi place să joc board games, să citesc SF, horror & mistery și să ajung la zi cu prea multe seriale. Am 3 pisici care au pagină de Facebook, iar când vreau „să mă răsfăț” îmi cheltui banii pe ceaiuri și craft beers pe care încă nu le-am încercat. Pe SocialWeb voi scrie despre aplicații pe care le-am testat, voi recomanda tot felul de lucruri interesante și îți voi prezenta știrile momentului din online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *