Contact Information

Facebook a introdus joia aceasta o nouă și foarte interesantă funcție: pozele 3D. Anunțată încă din luna mai, această actualizare poate fi deja văzută în news feed, însă opțiunea de creare a acestor poze va fi disponibilă treptat, în următoarele săptămâni.

facebook poze 3D

Ideea este destul de simplă și se pare că nu ai nevoie de ochelari 3D. Se folosesc imagini obișnuite, iar Facebook le transformă într-o imagine pseudo-3D care își schimbă perspectiva atunci când telefonul este înclinat, dar și când pur și simplu dai scroll.

Funcția se bazează pe adâncimea pozelor, care este creată automat de smartphone-urile care au cameră dublă. Apoi, sunt adăugate modificări software care creează o imagine mai realistă.

Fotografiile trebuie realizate în format portrait, iar atunci când uploadezi poza va trebui să selectezi opțiunea „3D Photo”. În acest moment, sunt acceptate doar dispozitivele iPhone cu cameră dublă, nu toate smartphone-urile.

Clipul de prezentare al pozelor 3D

Cum creezi poze 3D pe Facebook

Chiar dacă această nouă funcție Facebook este extrem de interesantă și foarte multe persoane sunt entuziasmate să o încerce, nu mă pot abține să întreb: când vom beneficia de butonul Unlike?

Foto: Facebook @Facebook360

Share:

editor

Sunt content writer din 2011, iar în prezent coordonez echipele de online ale Burda România. În timpul liber îmi place să joc board games, să citesc SF, horror & mistery și să ajung la zi cu prea multe seriale. Am 3 pisici care au pagină de Facebook, iar când vreau „să mă răsfăț” îmi cheltui banii pe ceaiuri și craft beers pe care încă nu le-am încercat. Pe SocialWeb voi scrie despre aplicații pe care le-am testat, voi recomanda tot felul de lucruri interesante și îți voi prezenta știrile momentului din online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *