Contact Information

De la un timp poate ai observat pe Facebook că au apărut postări scrise cu font mai mare. În mod normal, fontul de pe Facebook e de 14 pt, iar noul tip de status e scris cu 24 pt.

Fontul mai mare se aplică doar statusurilor cu 35 de caractere sau mai puțin. Doar text (plus emoji), fără nimic altceva atașat la el – adică poză sau link.

35 de caractere vs 88 de caractere

facebook-posturi-scurte-font-mai-mare-1

facebook-posturi-scurte-font-mai-mare-2

 

Doar pe desktop apare această diferență de font, pe mobile e aceeași mărime de font pentru toate postările.

Această schimbare e probabil încercarea Facebook-ului de a stimula statusurile simple, Twitter style. Probabil pentru că se face abuz de posturi cu poze și link-uri.

Recomandare pentru social media manageri: vezi în insights ce număr de utilizatori vine de pe desktop, dacă e măricel, încearcă să folosește statusuri sub 35 de caractere și să măsori rezultatele.

sursa

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *