Contact Information

Ți-am mai povestit și în trecut despre cursul de social media predat de Monica Jitariuc la DallesGo. Am făcut chiar și un video în care ți-am povestit mai multe detalii și cât de util e.

Ei bine, Monica a publicat astăzi o postare prin care anunță că sunt deschise înscrierile pentru ultima serie din acest an.

Cursul de social media nu e doar pentru social media manageri. Eu am ajuns să am job de Social Media Manager abia din 2018, dar jobul meu a avut componentă de social media din 2009. Cursul de social media e util pentru orice lucrează în digital, marketing, comunicare, e antreprenor, ONGist sau vrea să își crească brandul personal în social media.

Social media e un domeniu complex, mereu în schimbare. Iar un curs te ajută să pui în ordine noțiunile. Plus, Monica e o profesoară excelentă pentru că îți dă și sfaturi potrivite pentru proiectul tău (personal sau de job). Vine cu idei, studii de caz, tool-uri.

Și, poate unul din puținele lucruri bune aduse de pandemie, cursul e acum online. Oricine se poate înscrie și de oriunde. Nu mai trebuie să fii în București să ai șansa să-l faci. Chiar e ocazia perfectă să înveți social media așa cum trebuie.

Informații despre curs și burse chiar de la Monica:

  • Va fi un CURS INTENSIV care începe pe 12 octombrie (luăm înscrieri până pe 1 noiembrie – primele 2 cursuri sunt introductive și recuperabile) și se termină pe 12 decembrie 2020
  • 12 întâlniri online, cu tot ce trebuie să știi despre comunicare brandului tău PERSONAL sau al COMPANIEI, fie start up, fie multinațională sau pentru ONG-ul tău. Sau poate pur și simplu vrei să te actualizezi tu cu ce e hot sau not în social media azi și mâine.
  • Începem cu STARTEGIE de SOCIAL MEDIA, apoi vorbim de STRATEGIE DE CONTENT – adaptată pe toate canalele de la Instagram la Youtube, de la LinkedIN la Tik Tok.
  • Continuăm cu INFLUENCERI, GESTIONARE COMUNITĂȚI (comentarii, crize)
  • PAID MEDIA – facebook, Instagram, YT ads și cum investim, nu doar cheltuim banii
  • Working sessions cu grupuri de lucru cu cei interesati de problematici specifice (studii de caz)
  • Programa o găsești aici. La curs încerc să răspund cât mai concret listei de obiective pe care cursanţii mi-o dau la început de curs. Fiecare pune 10 lucruri pe listă. Eu le adun, le suprapun peste programa generică de curs şi adaptez temele din cele 12 cursuri: https://dallesgo.ro/cursuri-social-media/

2 BURSE (100% GRATUITE) pentru cursul de social media de toamnă-iarnă.

#1 Bursa ONG pentru cineva dintr-un ONG (orice domeniu), care are nevoie de un curs de social media și îl va putea folosi în activitatea ei sau a lui.

#2 Bursa START UP pentru o antreprenoare/antreprenor dintr-un start up (companie înființată în ultimii 2 ani, în orice domeniu), care are întrebări despre comunicarea companiei și produselor/serviciilor în general, pe social media în special.Pentru cele 2 burse, înscrierile se fac pe mail: jitariuc@gmail.com ⏲️

Deadline: sâmbătă, 10 octombrie 2020, ora 20.00.

Titlu mail: Bursă ONG sau Bursă START UP🔎

Conținut mail: mail de motivare

De ce vreţi la curs? La ce credeți că vă va ajuta? De ce aveţi nevoie de bursă? 3 motive pentru care locul alocat bursei selectate ar trebui să fie al tău. Puteţi să scrieți, să desenaţi, să argumentaţi cum consideraţi mai convingător. Câștigătoarele sau câștigătorii vor fi aleși în funcţie de mailul de motivaţie și vor fi anunţați până pe 11 octombrie, ora 22.00, direct pe mail, ca reply la mailul de înscriere.

Info despre cursul social media la Dales Go (sau poate te interesează și alte cursuri):

Telefon: 0769 041 711

Mail: info@dallesgo.ro

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *