Îmi amintesc foarte clar perioada dinaintea tehnologiei. Înainte să apară telefoanele, internetul și aplicațiile de social media, când căutai pe cineva acasă la el și nu era, lăsai un “mesaj” prin întoarcerea preșului de la intrare. Sau printr-un vecin dacă erai destul de apropiat și știai cu cine să vorbești. Însă acum poți contacta pe cineva printr-o mulțime de modalități. Am devenit foarte accesibili, însă acest lucru vine și cu părți bune și cu părți rele (nu mai avem privacy și nici dreptul la ea când suntem certați că nu am răspuns în termen de 3 minute de la vederea mesajului).

Oricum ar fi, cu bune și cu rele, îți arăt mai departe cum îi poți trimite cuiva un mesaj privat pe Instagram.

Prin home-ul aplicației Instagram

Intră în aplicația Instagram și mergi în home (asta dacă nu s-a deschis deja în home, acolo unde vezi feed-ul cu postările tuturor celor pe care-i urmărești). Api dai tap pe iconița din dreapta sus.

cum trimiti mesaj pe instagram

Vei intra în secțiunea de mesaje din Instagram. Aici găsești toate mesajele pe care le-ai primit. Dacă ai făcut deja un schimb de mesaje cu cineva, va apărea aici și poți să îi scrii direct aici. Trebuie să dai doar un tap de username.

Dacă e o persoană nouă căreia vrei să îi scrii. Dai tap pe iconița din dreapta sus, cea cu plus. Apoi scrii numele celui căruia vrei să îi trimiți mesaj.

cum trimiti mesaj pe instagram

Cum trimiți un mesaj mai multor utilizatori pe Instagram

Ce e cool la calea asta de trimitere de mesaje e că aici poți trimite mesaj mai multor utilizatori o dată.

cum trimiti mesaj pe instagram

Cum trimiți mesaj prin profilul unui utilizator pe Instagram

Dacă e o persoană pe care o urmărești deja pe Instagram, intră pe profilul utilizatorului. Sub numărul de postări, followeri și following e un buton pe care scrie Message. Dai tap pe ele și te duce în fereastra de mesaj cu acel utilizator.

cum trimiti mesaj pe instagram

Dar, dacă nu urmărești persoana respectivă, butonul de mesaje e în altă parte. Intră tot pe profilul utilizatorului, doar că dai tap pe iconița cu cele 3 puncte din dreapta sus. Apoi pe Send Message. Și așa intri în fereastra de mesaj cu acel utilizator.

cum trimiti mesaj pe instagram

► Abonează-te la newsletter-ul SocialWeb.ro pentru a fi la curent cu tot ce public pe site. Sau dă Like paginii de Facebook SocialWeb.ro. Dacă preferi să urmărești video-uri, dă Subscribe canalului de YouTube SocialWeb.ro.