Cineva tocmai a ajuns pe blogul meu căutând cum salvez taburile in firefox 17?.

S-a ajuns cumva la versiunea 17 și browser-ul meu dă rateuri? Sau poate e din viitor cel/cea care a căutat. (FYI: Ultima versiune pe care o am la browser e 14.0.1.)

Anyway, mi s-a părut funny și am vrut să va spun și vouă. Și respectivul/respectiva care a căutat așa ceva, dacă mai caută, să ajungă într-un articol pe bune.

Îmi cer scuze celor care și-au pierdut timpul cu acest articol.

Și o soluție rapidă pentru toți cei care se confruntă cu problema asta (soluție pe care mi-a oferit-o Nor Negru): creează în bookmarks un folder (denumește-l taburi deschise sau cum preferi tu) și înainte să închizi browser-ul dă click dreapta în dreptul tab-urilor, apoi pe bookmark all tabs.

Când deschizi data viitoare browser-ul, dacă nu revin tab-urile pe care le aveai deschise ultima dată, te duci în Bookmarks manager (Chrome) / Show all bookmarks (Mozilla), apoi pe folderul unde ai salvat tab-urile, dai click dreapta și apoi selectezi Open all bookmarks (Chrome) / Open All in tabs (Mozilla).

Așa vei avea tab-urile salvate garantat și nu va mai trebui să-ți ții respirația ori de câte ori redeschizi broswer-ul ca să vezi dacă de data asta ți le-a salvat sau ai pierdut toate tab-urile pe care le aveai deschise.

► Abonează-te la newsletter-ul SocialWeb.ro pentru a fi la curent cu tot ce public pe site. Sau dă Like paginii de Facebook SocialWeb.ro. Dacă preferi să urmărești video-uri, dă Subscribe canalului de YouTube SocialWeb.ro.