WhatsApp este una dintre cele mai populare aplicații, însă are un feature care enervează multe persoane: salvează automat fișierele primite în conversații. Și câți dintre noi nu ne confruntăm adesea cu problema lipsei de spațiu din telefon?

Pentru a nu fi nevoit să ștergi toate pozele cu pisica ta care doarme, te voi învăța cum să oprești WhatsApp din a salva pozele, clipurile video și cele audio, dar și documentele text.

Dacă ai Android…

urmează următorii pași:

1. Apasă pe cele 3 puncte din colțul din dreapta sus al ecranului.

2. Apoi mergi la Settings -> Data and storage usage.

3. Apoi dai pe Media auto-download -> alege pe rând “When using mobile data”, “When connected on Wi-Fi” și “When Roaming”.

4. Debifează tot ce nu vrei să se salveze automat.

Dacă ai iPhone…

urmează pașii:

1.Click pe Settings, în colțul din dreapta jos.

2. Apoi pe Data and Storage Usage.

3. Și aici trebuie să faci setare pentru fiecare tip de fișier – photos, audio, videos și documents. Dai click pe fiecare și alegi pentru fiecare în ce situație vrei să se auto-downloadeze.

Și asta e tot! Acum nu vei mai descoperi că nu mai ai spațiu suficient în telefon din cauza fișierelor salvate automat din conversațiile WhatApp.

Ce alte probleme ai mai întâmpinat cu această aplicație? Spune-ne într-un comentariu și îți vom arăta cum să le rezolvi!


► Abonează-te la newsletter-ul SocialWeb.ro pentru a fi la curent cu tot ce public pe site. Sau dă Like paginii de Facebook SocialWeb.ro. Dacă preferi să urmărești video-uri, dă Subscribe canalului de YouTube SocialWeb.ro.