Contact Information

Snapchat nu e pentru toată lumea. E ok dacă nu îți place, nu te prinzi care-i faza cu el și vrei să-ți ștergi contul. Sau poate vrei să-l ștergi ca să îți faci altul. Mai departe găsești pașii pe care trebuie să-i urmezi ca să îți ștergi contul Snapchat.

Pornește-ți telefonul. Întră în aplicația ta de browser și scrie link-ul următor – support.snapchat.com/delete-account. Sau dacă ai intrat de pe telefon, pur și simplu accesează link-ul.

Cum îți ștergi contul de pe Snapchat

Scrie username-ul și parola. Și nu uita să bifezi că nu ești robot. Sau ești? :P
Cum îți ștergi contul de pe Snapchat

Și apoi îți apare textul de mai jos în care îți zice că îți va fi dezactivat contul pentru 30 de zile, după care îți va fi șters. Și apasă pe butonul mare și galben pe care scrie Delete.

Cum îți ștergi contul de pe Snapchat

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *