Nu știu dacă îți mai aduce aminte sau nu, dar a fost o vreme în care Facebook îți permitea să cauți pe cineva după numărul de telefon. Din aprilie 2018, funcția nu mai disponibilă. Facebook se pare că ar fi luat decizia pentru ca datele utilizatorilor să fie mai safe. (Da, sigur!) Ei bine, se pare că pe Instagram e disponibilă opțiunea.

Cum găsești pe cineva pe Instagram după numărul de telefon

Înainte de orice

Pentru a putea găsi pe cineva pe Instagram după numărul de telefon trebuie să permiți aplicației să îți acceseze lista de contacte. De aceea ai nevoie să ai numărul salvat în telefon.

Apoi…

Intră în aplicația Instagram. Intră pe profilul tău.

Apasă pe iconița din dreapta sus și apoi alege Discover People.

Apoi îți va apărea o fereastră care îți prezintă opțiunea de a se actualiza periodic lista de contacte din telefonul tău care au cont pe Instagram. Din lista respectivă poți să alegi ce conturi vrei să urmărești. Dar și că poți dezactiva oricând aceasta actualizare. Eu nu am găsit de unde să dezactivez opțiunea.

Si apoi ți se deschide un ecran unde ai împărțite pe 2 opțiuni posibilitatea de a găsi conturi noi de urmărit: conturi sugerate de Instagram și conturi descoperite prin accesul la lista de contacte din telefon.

Și așa poți găsi pe cineva după numărul de telefon pe Instagram.

Foto: PicJumbo

► Abonează-te la newsletter-ul SocialWeb.ro pentru a fi la curent cu tot ce public pe site. Sau dă Like paginii de Facebook SocialWeb.ro. Dacă preferi să urmărești video-uri, dă Subscribe canalului de YouTube SocialWeb.ro.