Contact Information

Am fost la o nouă ediție de Comic-Con (Eastern European Comic Con) care a fost și mai faină! Încă nu îmi vine să cred că avem așa ceva în România și cât a crescut în cei 3 ani.

Anul trecut ne-am simțit super bine, dar anul ăsta a fost și mai și!

Primul cosplay

Ediția de anul ăsta a avut o premieră pentru noi: am fost prima dată cosplay. Andrei a fost Clark Kent și eu am fost Lois Lane. Cel mai fun a fost să ne facem badge-urile. Câte emoții am avut cu cosplay-ul! Geeks are a tough crowd! Dar mi-a plăcut așa de mult că i-am zis lui Andrei că de acum mergem la Comic-Con numai cu cosplay.

Mulți ne-au observat costumul și ne zâmbeau când își dădeau seama. O chestie la care și noi mai aveam de lucrat e de comunicare, să nu ne mai fie rușine să cerem cosplayerilor să își facă poze cu noi.

Comic Con Romania 2015

sursa foto

Robert Knepper

La ediția de anul ăsta a venit și Robert Knepper (T-Bag din Prison Break). Și am avut și o întâlnire cu el total neașteptată și extraordinară.

Eram afară, lângă una din ieșiri și cât așteptam să treacă grupul de oameni, la un moment dat apar niște tipi agitați și în mijlocul lor era cineva. Era chiar Robert Knepper care a trecut la câțiva centimetri de mine și în liniștea aia de mormânt și toți curioșii adunați pe acolo, eu i-am zis “Hello!” (gândidu-mă să îl fac să se simtă binevenit la noi, că doar suntem la Comic-Con și că părea și el agitat de cum îl luaseră pe sus cei de la pază).

Spre surprinderea mea, mi-a zâmbit și mi-a răspuns. Așa că am avut propiul moment cu Robert.

Mai târziu, l-am văzut și la panel (unde ne-am tot schimbat scaunele din cauza luminii roșii de acolo care îmi amplifica durerea de cap). A fost foarte fain panelul! Nu e doar un actor excepțional, ci și o persoană tare faină.

A povestit că a fost în România cu 30 de ani în urmă, în timpul comunismului și e bucuros că a venit acum și ne vede atât de liberi, că aplaudăm când vrem, râdem și vorbim fără frică. Ne-a mai zis să ne urmăm visul și pasiunea. Abia după 20 de ani de carieră el a devenit cunoscut cu rolul din serialul “Prison Break”.

Am înregistrat când cineva l-a întrebat ce părere are despre piraterie și torenți. Finalul e cireașa de pe tort!

Ce ne-am luat

Comercianții au venit cu marfă nouă față de anul trecut. Mai multe chestii faine cu Walking Dead (și mult prea multe cu Game of Thrones). Din nou am avut probleme cu tricourile pentru fete (am încercat inclusiv să caut tricouri de bărbați, dar mărimi mici și tot nu am găsit).

Mi-am găsit un tricou fain în zona de gaming, la LEX Hobby Store. Mulțumesc din suflet pentru răbdarea și perseverența cu care s-a căutat tricou pe mărimea mea. Spatele tricoului e the best part! Am aripile lui Daryl!

Comic Con Romania 2015

Anul ăsta parcă a fost anul Walking Dead. Pentru serialul ăsta ne-am lăsat toți banii.

Am luat cană cu Rick și Daryl ca să mă motiveze de dimineață. Ne-am mai luat și un afiș cu Rick și Daryl, dar e înfășurat și sigiliat și îl păstrăm așa până îl înrămăm.

Comic Con Romania 2015

Cosplayeri

Anul ăsta parcă au fost și mai mulți cosplayeri care fac evenimentul ăsta să fie tot mai fain! Am reușit să fac doar câteva poze, în rest m-am bucurat de tot ce am văzut.

Comic Con Romania 2015

Comic Con Romania 2015

 

Comic Con Romania 2015

 

Comic Con Romania 2015

Zona de gaming

Foarte multă agitație în zona de gaming. Cred că e foarte cool dacă ești gamer serios (nu casual ca mine). La următoarea ediție am să încerc mai mult să ma integrez și în zona asta. Recunosc că m-au cam agitat și copiii ăia scăpați de părinți. Și nu mi-au plăcut nici cei veniți acolo doar ca să se așeze și ei la un calculator să apese niște taste. Deh, tipic românesc sau e doar efect de turmă.

Mi-a plăcut că am descoperit prin spatele zonei și altfel de chestii. Erau și jocuri (nu știu dacă de Playstation sau altceva) în care trebuia să imiți mișcările de dans de pe ecran. Mese de foosball acaparate de puști și my favorite, PinBall. Erau 3 aparate. Am reușit să îmi fac loc să mă joc puțin și a fost foarte fun.

Comic Con Romania 2015

Mi-am găsit Minionul pierdut și ne-am pozat și cu Tardis.

Comic Con Romania 2015

 

Comic Con Romania 2015

Îmi place la Comic-Con senzația de acceptare într-o comunitate aparte! E o lume extraordinară din care mă bucur că fac parte. E o a evadare de la viața noastră de zi cu zi. Mi se par extraordinari oamenii care sunt atât de pasionați de ceva! Comic-Con-ul e cel mai bun lucru care putea să se organizeze în România și sper să se țină în fiecare an.

La anul, ne pregătim deja un cosplay mai serios. Am început deja partea de documentare și listele de ce avem nevoie.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM, dar am lucrat și pentru revista Marie Claire, CTRL-D, revista Cosmopolitan, plus alte proiecte în regim freelance. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *