Contact Information

Când messengerul era foarte popular printre utilizatorii de internet, emoticoanele erau folosite mai mult cu un scop ajutător. Să indici că flirtezi cu cineva sau că mesajul ăla care pare agresiv sau ironic de fapt nu e. Ei bine, emoji-urile sunt nivelul următor. Ele au ajuns să înlocuiască cuvinte sau chiar fraze întregi (nu am să ramble aici despre efectul folosirii lor asupra stilului de exprimare al oamenilor/tinerilor). 

Am mai scris și alte articole (unele și cu topuri) legate de emoji: vezi aici.

Acum a venit timpul să descoperim care sunt cele mai folosite emoji cu mâncare pe Instagram.

Tortul este cel mai folosit emoji pe Instagram, urmat de cel cu 2 beri și cafea. Deci multe aniversări (sau pofticioși de tort) și ieșit la bere/cafea.

Tu ce emoji cu mâncare folosești frecvent?

cele-mai-populare-emoji-cu-mancare-si-bautura-pe-instagram

sursa

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *